Piadinele reprezinta unul dintre preparatele super usor de pregatit,  fiind un preparat gustos si in acelasi timp si sanatos daca invatam sa il pregatim cat mai corect posibil, folosind ingrediente cat mai simple si cat mai bogate in vitamine si nutrienti esentiali.

Acest anotimp de primavara este adesea inselator, motiv pentru care pe langa faptul ca trebuie sa ne imbracam corespunzator, trebuie sa si mancam alimente nutritive care sa ne ajute sa ne mentinem sanatosi.

Chiar daca nu avem prea mult timp la dispozitie, exista preparate care se pot gati super usor si sunt ideale pentru cina, mic dejun, pentru pranzul de la birou pe care il poti pregati cu o seara inainte sau chiar pentru pachetelul pregatit pentru micutul tau.

Pentru aceste preparate vei avea nevoie de: torttila (eu le prefer mereu pe cele integrale care se gasesc in supermarket-uri), o lingura de humus pentru 1 piadina, jumatate de ardei gras sau capia, cateva bucatele de branzica de capra sau vaca atunci cand nu va place gustul branzicii de capra, cateva frunze de baby spanac, sare si piper dupa gust.

Puteti opta pentru prepararea unui humus de casa atunci cand aveti mai mult timp la dispozitie pe care il puteti pregati din ardei copt, ceapa, naut, zeama de la o lamaie si condimente dupa gust sau puteti opta pentru un humus gata preparat pe care il gasiti in magazine.

Torttila se incalzeste putin in tigaie pentru a deveni crocanta iar apoi se unge cu pasta de humus. Se adauga apoi restul ingredientelor si se impacheteaza foarte bine pentru a nu se desface.

Piadinele pot fi savurate pe loc dar sunt foarte gustoase chiar si atunci cand sunt consumate peste cateva ore sau a doua zi dimineata daca sunt tinute la frigider. Pentru un plus de savoare puteti alege sa consumati piadinele astfel preparate, alaturi de un pahar de lapte batut sau kefir.