Rolls-Royce 103EX

Forma marimea si silueta prototipului Rolls-Royce 103EX vrea sa fie modelul de pornire a masinilor luxoase pentru urmatorii 100 de ani.

In iunie 2016, undeva in nordul Londrei a fost lansat prototipul Rolls-Royce 103EX. Constructorii de la Rolls-Royce Motor Car sustin ca este primul vehicul cu viziune construit vreodata. Directorul de design de la Rolls-Royce Giles Taylor a prezentat astfel marea sosire:„Dupa cum se poate vedea trecutul nostru a inspirat într-adevar, viitorul nostru. De-a lungul a mai multor decenii Rolls-Royce a produs multe masini experimentale, a depus toate eforturile sa dea viata si sa aduca un semn distinctiv celei mai bune masini din lume. Azi vom duce traditia experimentala mai departe cu un pas inainte.”

Rolls-Royce 103EXLansarea Rolls-Royce 103EX a fost insotita si de o expozitie organizata de BMW Group detinatorul Rolls-Royce Motor Car, care a dus vizitatorii intr-o calatorie in viitor. Acestia au putut vizita interiorul noului prototip Rolls-Royce intr-un tur virtual si au putut vedea procesul de design din spatele acestuia. In aceasta expozitie au mai fost prezentate si alte vehicule cu viziune ale grupului  BMW si MINI fiecare aratandu-si proprile concepte pentru urmatorul secol.

Caracteristicile acestui Rolls-Royce 103EX includ:

Rolls-Royce 103EX are un design orbitor cu jante de 28 de inch, o lungime de 5,6 m si o latime de 2,1 m avand aproape acelasi ampatament cu Rolls-Royce Phantom. In interior are un covor si o canapea de lana foarte matasoasa, lemn deMacassar si touch-screen OLED. De asemenea masina are si o tehnologie foarte avansata fiind capabila sa ruleze singura fara sofer volanul neavand loc in aceasta. Masina are asistenta virtuala si poate oferi informatii sau recomandari pentru destinatiile sau programul dvs.

Pentru acest vehicul al celor de la Rolls-Royce Motor Car, nu a fost listat nici un pret, fiind prezentat doar ca si concept nefiind pus in vanzare.

Mai multe informatii despre Rolls-Royce 103EX gasiti pe:  www.rolls-roycemotorcars.com