Statiunea Straja este localizata in judetul Hunedoara, langa orasul Lupeni, aflat in Valea Jiului, un loc parca pustiit si uitat de lume.

Ei bine, acest loc este prielnic tuturor celor care vor sa se rupa pentru putin timp de rutina zilnica si sa se bucure de cateva zile de relaxare, in una dintre cele  mai frumoase statiuni ale tarii noastre, in care an de an numerosi turisti poposesc cateva zile, pentru a se bucura de  frumusetea oferita de natura, in mijlocul iernii sau chiar in sezonul calduros, cand sunt organizate tabere de vara atat pentru cei mici, cat si pentru cei mai mari dintre noi.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Mai mult de atat, aici ai ocazia de a te elibera de stresul de zi cu zi si pentru a te bucura de aerul proaspat si nepoluat, benefic pentru sanatatea noastra, pentru a scapa de energiile negative si pentru a-ti reincarca bateriile pentru o noua saptamana prin cateva trucuri mici de relaxare.

Pentru cei pasionati de schi, staiunea Straja este locul perfect pentru practicarea acestui sport de iarna. Mai mult de atat aceasta este amenajata cu numeroase partii atat pentru incepatori, cat si pentru cei mai experimentati schiori, pregatiti sa-si demonstreze talentul, unele dintre acestea fiind dotate chiar cu instalatie de nocturna, fiind permis astfel accesul turistilor pe partiile se schi pana la orele tarzii.

De asemenea, daca ai ocazia de a ajunge pe aceste meleaguri nu trebuie sa pleci inainte de a vizita Schitul, la care se ajunge prin parcurgea unui tunel, in interiorul caruia sunt ilustrate diferite scene din Noul Testament si imagini din Calendarul Bisericesc, invaluit intr-o liniste deplina, rupta parca din povesti, perfecta pentru a te reincarca de liniste si pace sufleteasca.

Pentru cei mai curajosi, distractia poate continua pana tarziu in cluburile de noapte sau la petrecerile special organizate in cabane. Desigur ca, din meniu nu trebuie sa lipseasca un pahar de vin fiert cu scortisoara si multa voie buna.

 

 

 

 

 

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});