A fi barbat e o munca grea in zilele noastre. Barbatia emana sacrificii, putere si stima de sine. Exista cateva reguli de la care ar fi bine sa nu te abati.

Astfel, stii si tu ca daca nu esti detinatorul unui BMW cu volan pe dreapta probabil nu vei intoarce capetele femeilor. Ba mai mult, ar fi bine sa-l mascaresti putin, adaugandu-i cateva culori care sa fie in ton cu anotimpul verii.
De asemenea accesoriul perfect este placuta galbena care nu trebuie sa lipseasca pentru a atrage si mai mult privirile celor din jur. Pe langa putina culoare, poti adauga un cadru ambiental placut, armonizat cu cateva melodii care sa rasune atunci cand tu turezi cu grija motorul. 

Desigur ca, masina nu se poate conduce prea bine daca nu esti detinatorul unei impresionante replici Rolex, pe care sa-l sprijini usor pe masina, atunci cand circuli cu geamul deschis, fiindca aerul conditionat a fost din nou sortit esecului.

Sa trecem la imagine. E foarte important sa ai o tinuta corespunzatoare. Tricoul mulat perfect, trebuie asezat cu grija pe abdomenul tocmai scos de la solar, accesorizat cu niste blugi cu turul lasat, care vor atrage cu siguranta invidia tuturor celor din jur. Sa nu uitam, de ochelarii de soare, impodobiti putin cu cateva pietre swarovski, care te vor face sa stralucesti pe tot  parcursul zilei.

Ba mai mult, e foarte important ca parul sa fie teapan, imbibat cu grija in gel si fixativ. La toate acestea se adauga un parfum puternic, care sa se resimta pana in capatul celalalt al strazii si un zambet larg, numai bun ca razele soarelui sa se reflecte in fatetele proaspat adaugate.

Dupa ce am bifat toate aceste lucruri, e timpul sa trecem la treaba. Nu uita ca fiecare aspect este imprtant, astfel ca ar fi bine sa nu ratezi vreunul. Succes!