Cand ne gandim la Craciun, imaginatia zboara spre cele mai minunate clipe din timpul anului. Mirosul imbietor de cozonac care se armonizeaza perfect  cu cel de brad natural, luminitele colorate care decoreza intreaga casa, sunetul induiosator al colindelor, si desigur ca, multa voie buna, sunt cuvintele care definesc perfect aceasta sarbatoare.

Cu siguranta ca, aceste momente nu ar fi complete fara serile in care te poti bucura din plin de faimoasele filme de Craciun. Este timpul pentru familie, persoane dragi, si crearea unor momente speciale alaturi de acestea. Aprinde focul in semineu, prepara un ceai fierbinte cu miros puternic de portocala si scortisoara si pregateste-te sa savurezi din plin cateva filme, in functie de propria preferinta.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Iata o lista cu cateva filme mai vechi, care iti ofera posibilitatea de a alege ceva potrivit pentru tine fara prea multe eforturi. Indiferent ca esti sau nu la prima vizionare, aceste filme merita reluate cu drag in fiecare perioada al acestui an:

  1. Home alone (Singur acasa) -1990
  2. The nightmare before Christmas (Cosmarul dinaintea Craciunului) -1993
  3. Miracle on 33th Street (Miracolul de pe strada 34) -1994
  4. Jingle on the way (Goana dupa cadou) -1996
  5. Love actually (Pur si simplu dragoste) -2003
  6. Elf (Elful) -2003
  7. Noel (Craciun) -2004
  8. Christmas with the Kranks (Craciunul cu familia Krank) -2004
  9. Four Christmases (De Craciun un stam acasa) – 2008
  10. Nanny for Christmas (O dadaca de Craciun) -2010

 

Alege un film romantic pentru momentele petrecute in doi, opteaza pentru o comedie, in serile petrecute cu familia, sau chiar filme animate pe care le poti savura cu usurinta alaturi de cei mici.

Filmele reprezinta modalitatea perfecta prin care te poti desprinde de realitatea cotidiana, oferindu-ti relaxarea de care cu siguranta ai nevoie, dupa o lunga perioada de agitatie. Traieste alaturi de actorii si personajele animate preferate, lasandu-te purtata de povestea acestora, si bucura-te de toate momentele minunate transmise prin intermediul lor.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});