zodia balanta horoscop online

ZODIA BALANTA 23 Septembrie-22 Octombrie

Zodia Balanta, semn caracterizat de intelepciune, echilibru, ratiune, optimism, infruntarea problemelor, oricare ar fi acestea.

  • Zodia Balanta Element caracteristic: Aer
  • Culori preferate: albastru, verde
  • Pietre pretioase: opal, lazurit
  • Ziua favorabila: Vineri
  • Verbul care il defineste: “a echilibra”
  • Astrul care-l guverneaza: Venus
  • Compatibilitati generale: Gemeni, Varsator
  • Compatibilitate foarte buna pentru relatii de lunga durata/casatorie: Berbec
  • Numere norocoase: 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60Citeste horoscopul apasand imaginea de mai jos corespunzatoare zodiei:

Citate ce caracterizeaza zodia Balanta:

“Pesimistul vede dificultati in orice oportunitate. Pe de alta parte, optimistul gaseste oportunitati in orice dificultate.”

Winston Churchill

Motto-ul unei persoane nascuta in zodia Balanta:  “Inteligentii rezolva problemele. Inteleptii le evita”

Personalitati / Vedete aflate in zodia Balanta:

Will Smith, Julie Andrews, John Lennon, Ray Charles, William Faulkner, Margaret Thatcher, Papa Ioan Paul I

zodia balanta

Trasaturile unei persoane nascute in zodia Balanta

Puncte forte: cooperativ, sociabil, gratios, echilibrat

Puncte slabe: nehotarat, auto-compatimire, evita confruntarile

Ce ii place: armonia, amabilitatea, petrecerea timpului in aer liber

Ce nu ii place: violenta, nedreptatea, vorbitul prea tare, conformitateaPersoanele nascute in zodia Balanta, sunt persoane carora le place pacea, sunt oneste si urasc singuratatea.

Parteneriatul este foarte important pentru acest semn zodiacal. Au o mentalitate victorioasa, stiu sa colaboreze foarte bine. Nu se vad singuri pe nici un plan.

Elementul definitoriu al Balantelor este Aerul, au o minte ascutita, inspirati de cartile bune, discutii inteligente si oameni interesanti.

Planeta ce guverneaza acest semn este Venus, care este o planeta a lucrurilor frumoase, calitatea fiind mult mai importanta decat cantitatea pentru acest semn zodiacal. Sunt atrasi de arta, muzica si locuri placute. Fiind cooperativi, adora lucrul in echipa.

Balanta este fascinata de echilibru si simetrie. Prefera dreptatea si egalitatea, si nu pot tolera nedreptatea. Evita conflictele, fiind pastratori ai pacii, oriunde este posibil acest lucru. Orice fac, prefera sa faca in echipa si niciodata singuri.

Cea mai mare problema pentru persoanele nascute in zodia Balanta este situatia in care trebuie sa aleaga, deoarece sunt nehotarati.

zodia balanta dragoste

Zodia Balanta-Dragoste

A gasi un partener compatibil, reprezinta o prioritate pentru persoanele nascute in zodia Balanta..

Pentru cei care au deja o relatie, se vor concentra pe mentinerea armoniei, ceea ce este cel mai important aspect.

Singuratatea este deprimanta perntru acest semn zodiacal.

Ca iubiti, sunt expresivi, creativi si echilibrati. Vor face tot ceea ce trebuie pentru ca partenerul lor sa fie multumit.

Personalitatea lor fermecatoare si faptul ca se dedica total, creeaza compatibilitate cu persoane interesante.

Zodia Balanta-Prieteni si familie

Persoanele nascute in zodia Balanta, sunt dornice sa-i ajute pe ceilalti, ceea ce ii face prieteni foarte buni.

Desi au tendinta sa intarzie sau sa fie nehotarati, sunt prieteni extraordinari, oamenii preferand sa ramana in compania lor. Balantele adora sa petreaca timp cu prietenii si familia, si nu vor ezita sa organizeze evenimente sau petreceri.

Balanta este o zodie sociabila, stiind cum sa creeze un mediu armonios si placut. In cazul provocarilor, Balanta stie cum sa abordeze problema, iar solutionarea acesteia va fi floare la ureche.

.

zodia balanta familie
zodia balanta bani

Zodia Balanta-Cariera si bani

Pentru persoanele nascute in zodia Balanta, mentinerea echilibrului in tot ceea ce fac are o foarte mare importanta.

Au abilitati de lider, muncesc foarte mult pentru a castiga privilegii. Luarea deciziilor se bazeaza pe adevar si dreptate in cazul Balantelor. Prefera sa lucreze in echipa. Sunt persuasivi si buni oratori.

Profesii ca ofiter de politie, avocat sau judecator, sunt alegeri excelente pentru persoanele nascute in zodia Balanta. Pot avea cariere de succes ca diplomati, functionari publici, designeri de interior, compozitori.

Diplomatia lor ii ajuta sa lucreze foarte bine in echipa si sa rezolve cu usurinta sarcinile.

Daca planuiti o iesire la cumparaturi cu Balanta, cel mai bine ar fi sa planificati un interval mai mare de timp, desi acestea gandesc foarte mult inainte sa isi achizitioneze un produs.

Sunt talentati in a gasi unui echilibru intre a economisi si a cheltui. Adora hainele la moda si de calitate, deci, vor petrece mult timp la cumparaturi.

Cum sa atragi un barbat din zodia Balanta

Daca vrei sa atragi un barbat Balanta, trebuie sa arati bine, deoarece acesta este superficial si nu va fi niciodata cu o persoana pe care el sau ceilalti nu o considera atragatoare fizic.

Partea negativa a Balantei, este nehotararea, preferand sa gandeasca foarte mult inainte de a se implica in ceva.

Barbatul Balanta vrea sa discute orice cu partenerul lor, dar subiectele profunde il sperie. Ii e teama sa se implice cel putin la inceputul relatiei, preferand lejeritatea. Barbatul Balanta nu are probleme de comunicare, deci, pentru a-l atrage, vorbeste cu el.

Cheia succesului in a atrage un barbat din zodia Balanta, este sa fii sexi si increzatoare. Avand o latura sensibila profunda, daca vei arata vulnerabilitate, dar si compasiune pentru ceilalti, ai toate sansele sa ii ajungi la inima.

Fii sincera cu el si recunoaste cand gresesti. Barbatul Balanta isi doreste familie si dragoste adevarata, deci te poti astepta la o relatie indelungata si nicidecum doar la sex.

zodia balanta barbatulzodia balanta femeia

Cum sa atragi o femeie nascuta in zodia Balanta

Personalitatea Balantei este controversata, plina de contradictii. Femeia nascuta in zodia Balanta, adora sa fie in centrul atentiei si sa fie tratata ca o regina.

Pentru a seduce femeia Balanta, trebuie sa stii sa comunici, sa asculti. Ii place sa invete lucruri noi, ii place sa vorbeasca despre ea si interesele sale.
Femeia Balanta este fermecatoare, inteligenta si un om al solutiilor.

Sexul in viata ei nu este prioritar, dar asta nu inseamna ca nu este pasionala. Se poate plictisi usor, deci, trebuie sa ii pastrezi interesul viu. Daca vrei sa o atragi, va trebui sa o complimentezi in legatura cu fizicul ei, pentru ca niciodata nu se va satura de o astfel de atitudine.
Femeia Balanta isi schimba frecvent dispozitia, asa ca asteapta-te la orice cand o abordezi.

Cel mai bun mod de a-I pastra atentia asupra ta, este sa ii permiti sa fie vedeta relatiei. Acorda atentie fizicului tau, pentru ca unei femei Balanta ii place sa aiba o relatie cu o persoana la fel de speciala pe cum este ea. Astfel, vei avea o relatie puternica si de lunga durata.

Unei femei Leu, ii place sa domine, asa ca, fa-o sa simta ca si cum ar detine controlul. Daca dispui de capacitatile necesare care o fac sa se simta centrul lumii tale, fii convins ca vei avea parte de o dragoste profunda acompaniata de relatii intime pasionale.

Semne zodiacale compatibile cu zodia Balanta: Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator