Selectați Pagina

zodia Rac horoscop online

ZODIA RAC 21 Iunie-22 Iulie

Zodia Rac, caracterizat de sensibilitate, romantism, este un semn vulnerabil, devotat, puternic, inzestrat cu talent artistic, boem.

  • Zodia Rac Element caracteristic: Apa
  • Culori preferate: alb
  • Pietre pretioase: smarald
  • Zile favorabile: Luni, Joi
  • Verbul care il defineste: “a simti”
  • Astrul care-l guverneaza: Luna
  • Compatibilitati generale: Capricorn, Taur
  • Compatibilitate foarte buna pentru relatii de lunga durata/casatorie: Pesti, Scorpion, Taur
  • Numere norocoase: 2, 3, 15, 20Citeste horoscopul apasand imaginea de mai jos corespunzatoare zodiei:

Citate ce caracterizeaza zodia Rac:

“Nu merge in fata mea, e posibil sa nu te urmez. Nu merge in spatele meu, e posibil sa nu cunosc drumul. Mergi alaturi de mine si devino prietenul meu.”

Albert Camus

Motto-ul unei persoane nascuta in zodia Rac: “Visele exista pentru a fi realizate. Nu renunta la ele.”

Personalitati / Vedete aflate in zodia Rac:

M. Sadoveanu, Temistocle Popa, Angela Similea, F.M. Dostoievski, Voltaire, Pablo Picasso, Ludwig van Beethoven, Th. Roosevelt, Katherine Hepburn, Alain Delonzodia rac

Trasaturile unei persoane nascute in zodia Rac:

Puncte forte: tenace, imaginatie bogata, loial, empatic, convingator

Puncte slabe: capricios, pesimist, suspicios, nesigur, manipulativ

Ce ii place: arta, apa, ajutorarea celorlalti, mesele cu prietenii

Ce nu ii place: strainii, discutiile despre el

Intuitiv si sentimental, Racul poate fi unul din cele mai controversate semne zodiacale.

Sunt persoane sensibile, grijulii cu propria familie. Cei nascuti in zodia Rac, sunt empatici si foarte atasati de persoanele la care tin. Sunt de incredere, capabili sa inteleaga durerea si suferinta oamenilor.

Elementul definitoriu este apa, asemenea Scorpionului si Pestilor. Ghidat de propriile emotii, e posibil ca uneori sa intampine dificultati. Guvernat de Luna, cel nascut in zodia Rac, isi poate controla cu greu emotiile. In copilarie, nu dispun de mecanisme de aparare adecvate pentru confruntarea cu lumea exterioara, fiind necesar sa fie abordati cu multe atentie si intelegere.

Lipsa de rabdare sau afectiune, se vor manifesta in schimbari comportamentale, mai tarziu in viata adulta, prin egoism, auto-compatimire sau tendinta de a manipula.

Persoanele nascute in zodia Rac, sprijina oamenii la nevoie, evita conflictele.

Impacati cu propriile alegeri de viata, reprezentantii acestui semn zodiacal, vor fi fericiti si bucurosi ca sunt inconjurati de o familie iubitoare si armonioasa.

zodia rac dragoste

Zodia Rac-Dragoste

Persoanele nascute in zodia Rac, sunt afectuoase, punand pret foarte tare pe sentimente intr-o relatie. Bland si grijuliu, isi va exterioriza latura sensibila, fara a se gandi ca exista posibilitatea de a fi ranit.

Cand isi aleg partenerul de viata, se concentreaza asupra persoanei capabile sa comunice din priviri, sa intretina cu ei o rutina zilnica comuna, si vor evita persoanele superficiale si pe care nu se poate baza.

Lipsa initiativei de care sufera nu ii vor ajuta sa aiba viata intima pe care si-o doresc, daca nu gasesc un parterer care sa ii faca sa se simta in largul lor, si care sa ii ajute sa se exteriorizeze.

Este o persoana care se dedica in totalitate, pregatit sa faca compromisuri inutile, doar pentru a pastra imaginea unei familii fericite. Este foarte posibil sa isi aleaga parteneri egoisti sau agresivi.

Impartirea responsabilitatii si a unei vieti impreuna cu partenerul lor, ii ajuta sa se simta in siguranta si sa treaca la urmatorul pas, fie ca este vorba despre un copil, un alt loc de munca sau orice alta schimbare.

Adora copiii, deci ii place sa fie parinte, iubeste familia traditionala si toate valorile care decurg de aici.

Zodia Rac-Prieteni si familie

Prieteni:

Persoanele nascute in zodia Rac, isi vor face prieteni noi cu orice prilej, dar sunt foarte atenti la cei care nu sunt acceptati de anturaj.

Respecta oamenii cu care pot comunica usor, privind prietenia cu acestia, din perspectiva emotionala, si in niciun caz de statut sau simpla curiozitate.

Cei mai multi dintre Raci, prefera intalnirile cu prietenii in caminul propriu, beneficiind de o atmosfera confortabila.

Uneori, Racii nu pot fi intelesi din punct de vedere rational, deoarece ei privesc lucrurile instinctual.

Familie:

Persoanele nascute in zodia Rac, sunt familiste si valorizeaza legatura dintre membrii acesteia mai mult ca orice alt semn zodiacal.

Profund, au tendinta sa pastreze amintirile o perioada indelungata de timp.

.

zodia rac familie
zodia rac bani

Zodia Rac-Cariera si bani

Cand o sarcina trebuie dusa la indeplinire, persoana nascuta in zodia Rac, va depune eforturi pana la finalizarea acesteia in mod eficient.

De regula, lucreaza mai bine individual, decat inconjurati de alte persoane, loiali angajatorului si concentrati pe atributiile lor. Pot face cariera ca asistenti medicali, gradinari, politicieni, designer interior.

Pentru acest semn al zodiacului, siguranta financiara este foarte importanta, fiind principalul motiv pentru care lucreaza atat de mult.

Castiga bani cu usurinta si nu sunt foarte cheltuitori. Scopul este sa economiseasca, sa investeasca in mod rational.

Gestionand foarte bine bugetul, este responsabil de finantele gospodariei, tinand membrii familiei sub control, din acest punct de vedere.

Cum sa atragi un barbat din zodia Rac

Un barbat nascut in zodia Rac, este suficient de conservator, incat sa stie ca initiativa trebuie sa ii apartina, dar uneori nu actioneaza pana nu este sigur.

Este o personalitate complexa, sensibil, timid si uneori prea protectiv cu cei dragi. In mod subconstient, isi vor cauta sotia ideala pentru a deveni mama copiilor lui.

Barbatul Rac este sentimental, adorand sa aiba grija de oameni. Simte nevoia sa stie ca oamenii au nevoie de el, simte nevoia sa ofere atentie, si sa primeasca de la partener aceeasi atentie, cuvintele frumoase si complimentele inveselindu-i ziua.

Poate fi si morocanos, schimbator, pesimist, dar si creativ si generos.

zodia rac barbatulzodia rac femeia

Cum sa atragi o femeie nascuta in zodia Rac

Este adevarat ca Racii sunt uneori persoane dificile, insa sunt familisti si conservatori. Femeia din zodia Rac, este vulnerabila, sentimentala, dar nu se indragosteste foarte usor.

Daca ii castigi increderea, devine sincera si interesata de partener. Pentru a intra in mrejele ei, trebuie sa faci prima miscare, dorind sa fie tratata cu respect.

Nu este o optiune pentru cei care doresc doar o aventura. Romantica si pregatita sa iubeasca, asteapta acelasi lucru de la partenerul sau.

In ciuda naturii sale precaute, femeia Rac se caracterizeaza printr-un erotism nemaipomenit, iar cand are incredere si se simte in siguranta, isi va arata personalitatea reala, printr-o viata intima incredibila.

Pentru a avea o relatie de lunga durata cu femeia Rac, trebuie ca partenerul sa fie fidel, respectuos si sincer. Nu uita tradarea si devine imprevizibila cand este ranita.

 

Semne zodiacale compatibile cu zodia Rac: Taur, Fecioara, Scorpion, Pesti, Capricorn