Perioada pandemiei a schimbat multe lucruri in viata noastra, de la modul de trai si pana la felul in care ne manifestam cu celalalte persoane din viata noastra.

Desi la inceput totul a parut ca o vacanta sau o pauza de care cu totii aveam nevoie, acum pandemia s-a transformat intr-un adevarat cosmar care ne-a schimbat tuturor vietile intr-un mod ciudat si nelalocul lui.

Ei bine, trebuie sa fim constienti de faptul ca momentan nimic nu este mai important decat sanatatea noastra si a celor din jur, motiv pentru care trebuie sa respectam cu strictete toate masurile luate la nivel national de catre autoritati.

Printre schimbarile bruste intervenite in viata noastra se numara si desfasurarea online a orelor de scoala pentru cei mai mici  si pana la cursurile predate la nivel de licenta, master si chiar doctorat.

Desi aceasta schimbare a starnit numeroase controverse si discutii, trebuie sa privim si partea plina a paharului. Iata cateva dintre beneficiile cursurilor desfasurate de acasa:

Acum ai mai mult timp la dispozitie pentru a face si alte lucrurui atat dimineata cat si dupa scoala deoarece minutele sau chiar orele pe care il petreceai pe drum dus si intors acum le poti fructifica in cel mai util mod posibil.

Pauza dintre cursuri este o ocazia ideala pentru a manca sanatos deoarece acum nu mai este nevoie sa iti cumperi tot felul de produse de patiserie deloc benefice pentru organism. Acum poti sa iti incalzesti rapid o mancare deja pregatita sau iti poti chiar prepara o salata gustoasa si super sanatoasa.

Studiile arata ca exista numeroase cazuri in care copiii sau chiar adultii au devenit mult mai productivi in aceasta perioada tocmai datorita faptului ca de acasa se pot concentra mult mai bine si in acelasi timp sunt mult mai relaxati.

Ai scapat de aglomeratia din centrele oraaselor dar si de imbulzeala din mijloacele de transport. Stand acasa nu vei intra in contact decat cu familia, lucru care este foarte benefic pentru a te proteja in aceasta perioada.