De mai bine de un an de zile viata noastra s-a schimbat drastic din cauza virusului care continua sa faca ravagii in toata lumea, motiv pentru care trebuie sa fim in continuare foarte atenti cu cine intram in contact si bineinteles ce masuri luam pentru a ne proteja.

Protectia noastra dar si a celor din jurul nostru este o prioritate motiv pentru care ar trebui sa constientizam care ar putea fi consecintele in cazul in care nu acordam o atentie deosebita modului in care ne igienizam.

Dezinfectarea lucrurilor pe care le folosim zilnic este una dintre regulile pe care ar trebui sa le respectam indiferent ca suntem acasa, la birou sau intr-un mijloc de transport. Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa  le igienizam cat mai des posibil.

Telefonul mobil este unul dintre lucrurile pe care fiecare dintre noi am ajuns sa le folosim peste tot, sa le avem mereu in mana, in buzunar, sa le punem pe biroul de la locul de munca sau chiar pe tejgheaua de la magazine, motiv pentru care acesta trebuie dezinfectat zilnic.

Atunci cand lucrezi la birou, pixurile si tastatura de la calculator sunt cu siguranta cele mai utilizate lucruri care trebuie sa te determine sa le dezinfectezi zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi cu un dezinfectant cat mai puternic.

Clantele usilor sunt cu siguranta cele pe care pun mana un numar mare de oameni, motiv pentru care ar fi ideal sa dezinfectezi clantele de la locul de munca dar si de la toaleta. Nu uita sa repeti acest lucru chiar si acasa pentru a te asigura ca acestea sunt mereu igienizate.

Nici intrerupatoarele nu trebuie omise atunci cand te apuci de curatenie deoarece pe acestea punem mana zilnic atunci cand intram in casa, mergem la toaleta sau atunci cand intram in bucatarie pentru a lua ceva de mancare.