Putem realiza cu usurinta faptul ca anul acesta sarbatorile vor fi diferite tocmai din cauza faptului ca virusul se regaseste inca printre noi si face din ce in ce mai multe ravagii in randul populatiei.

Targurile de Craciun nu vor fi deschise anul acesta, oamenii nu vor petrece intrarea in anul nou ca de fiecare data iar intalnirile cu prietenii vor fi rare sau aproape inexistente.

Cu toate acestea, exista numeroase activitati pe care le poti face in perioada sarbatorilor, chiar daca lucrurile vor fi putin diferite.

Iata cateva idei in care iti poti petrece timpul liber:

Bucura-te de prezenta familiei. Pregatiti impreuna toate bunatatile pentru masa de sarbatoare si aveti grija sa ii includeti intr-o astfel de activitate chiar si pe cei mai mici din familie deoarece in acest fel veti crea un moment amuzant pe care il puteti chiar imortaliza pentru a va aminti cu drag de acele momente in anii ce vor urma.

Impodobiti bradul impreuna cu familia. Bucurati-va de aceasta traditie si acordati suficient timp acestui moment. Acum este timpul sa va decorati casa asa cum va doriti deoarece cel mai mult timp il veti petrece in propria casa sau apartament.

Relaxati-va in fata televizorului sau al laptopului. O seara de filme de Craciun este ideala pentru a va destinde si pentru a va deconecta de toate grijile cotidiene, Pregatiti cozonacul, fierbeti un pahar de vin si lasati-va invaluiti de magia acestei minunate sarbatori.

Petreceti timp cu voi insiva. Cititi cartea pentru care pana acum nu ati avut suficient timp, ascultati muzica preferata, odihniti-va si bucurati-va de fiecare rasarit si fiecare apus.

Pregatiti cateva jocuri interesante pe care sa le jucati cu familia. Veti fi surprins cum astfel de activitati vor crea o atmosfera placuta si super distractive.

Aveti grija de voi si de cei din jur. Magia Craciunului depinde doar de voi!