Cititul este una dintre cele mai bune modalitati prin care poti acumula cat mai multe informatii din toate domeniile indiferent ca iti doresti sa afli mai multe lucruri nestiute sau vrei doar sa iti ocupi timpul cu o activitate cu adevarat benefica pentru tine.

Desi avem tendinta de a inlocui acest obicei mai vechi cu alte modalitati de relaxare, precum vizionarea serialelor sau a documentarelor, ei bine, o carte citita reprezinta cu siguranta o modalitate mult mai buna deoarece informatia regasita in carti nu este de cele mai multe ori ilustrata in documentarele sau filmele de cultura generala.

Mai mult de atat, cititul este o modalitate buna de a petrece timp doar cu tine, de a te desprinde de agitatia cotidiana si de a te relaxa chiar si pentru cateva minute.

Cartile de dezvoltare personala au inceput sa fie din ce in ce mai cautate de catre cititorii din lumea intreaga care isi doresc sa se dezvolte atat in plan profesional cat si personal.

Cartile de dezvoltare personala sunt ideale atunci cand iti doresti sa treci peste anumite piedici, cand iti doresti sa devi cea mai buna varianta a ta dar si cand iti doresti sa intelegi care este cea mai buna varianta prin care poti ajunge sa iti invingi fricile, temerile dar si sa te ajute sa atinci cel mai inalt varf al succesului.

Iata cateva exemple de carti pe care le-ai putea citi in aceasta perioada:

  1. Cum schimbarea aduce succesul – Dale Carnegie
  2. Secretele succesului – Dale Carnegie
  3. Atitudinea este totul – Jeff Keller
  4. Antreneaza-ti creierul – Joe Dispenza
  5. Arta de a vorbi in public – Stephen E. Lucas
  6. Mentalitatea invingatorului – Carol S. Dweck
  7. O viata implinita – Brendon Burchard
  8. Oameni isteti – Steve Pavlina
  9. Secretul bogatiilor – Napoleon Hill
  10. Cum sa-ti dezvolti santatea emotionala – Oliver James

Alege cateva carti din aceasta lista si preia atent fiecare sfat apoi pune-l in practica.