In ultimul timp au aparut tot mai multe seriale cu sezoane intregi care au starnit intereseul lumii si au acaparat chiar si atentia celor care nu aveau prea multa rabdare pentru astfel de activitati.

Desi uneori suntem reticenti in a incepe un serial bun tocmai din cauza faptului ca suntem tentati sa credem ca prin aceasta activitate vom pierde destul de mult timp si nu ne vom mai focusa asupra celorlalte lucruri pe care trebuie sa le ducem la bun sfarsit, ei bine acest punct de vedere este total gresit atunci cand sti cum sa iti gestionezi timpul si esti suficient de matur astfel incat sa poti sa te opresti la un sigur episod sau 2 in fiecare zi sau chiar o data la cateva zile atunci cand timpul nu iti permite.

Un serial acaparant poate fi de multe ori ceea ce ai nevoie dupa o zi intreaga de munca tocmai pentru a te relaxa, pentru a te desprinde de realitate si pentru a patrunde in povestea actorilor tai preferati.

Mai mult de atat, un serial este una dintre cele mai bune modalitati in care te poti relaxa acum in perioada pandemiei cand nu vrei sa iesi prea mult in oras mai ales in weekend-uri, cand centrele oraselor si magazinele sunt super aglomerate iar marea majoritatea a restaurantelor sunt inchise.

Iata cateva dintre cele mai bune seriale pe care ar trebui sa le vezi imediat daca pana acum nu ai facut-o:

  1. Suits
  2. La Casa de Papel
  3. The Crown
  4. Game of Thrones
  5. Friends
  6. Vikingii
  7. Prison Break
  8. Cernobyl
  9. Milionara prin fortele propria
  10. Bridgerton

Pregateste o punga mare de popcorn, trage draperiile pentru a crea o lumina intunecata ca la cinema, aduna-ti familia si vizionati impreuna cele mai interesante seriale care va pot acapara atentia inca de la primele episode. Vizionare placuta!