Tenul este un punct sensibil si o problema cu care foarte multi dintre noi s-au confruntat cel putin o data in viata, fiind vorba fie despre o reactie alergica, ten acneic, uscat sau mult prea gras.

Majoritatea femeilor au incercat sa rezolve astfel de probleme cu diferite creme fara a ajunge insa la un rezultat multumitor, motiv pentru care au abandonat rezolvarea situatiei neplacute in scurt timp.

Desi avem tendinta de a cumpara diverse solutii sau geluri costisitoare, crezand ca produsele la un pret mai mare sunt mult mai bune, sfarsim de multe ori prin a ramane dezamagiti, motiv pentru care cel mai bun lucru pe care il putem face este sa apelam la un medic specialist.

Pe langa acest lucru, sunt numeroase produse naturale care au efecte uimitoare asupra tenului nostru. Ba mai mult de atat, ai fi surpinsa sa vezi ca acestea nu sunt deloc costisitoare si cu siguranta pe cateva dintre ele le ai chiar in casa.

Mierea de albine este recunoscuta pentru efectele benefice pe care le are asupra pielii, pe care o hraneste si o tonifica. Aceasta poate fi aplicata in stare naturala dar poate fi folosita si prin amestecarea acesteia cu alte ingrediente pentru obtinerea unor masti cu adevarat uimitoare pe care sa le folosim in rutina noastra de ingrijire saptamanala a tenului.

Uleiul de cocos, este unul dintre uleiurile cu numeroase proprietati asupra intregului organism. Prin aplicarea repetata a acestuia pe tenul uscat, veti observa cum in foarte scurt timp acesta isi va capata din nou vitalitatea si luminozitatea. Mai mult de atat, uleiul de cocos poate fi folosit cu usurinta pentru a inlocui demachiantul folosit de foarte multe femei in rutina zilnica de curatarea a fetei.

Folositi cele doua ingrediente cat de des puteti, curatati-va bine tenul si veti observa o schimbare imediata fara a mai fi nevoie sa apelati la diverse produse cosmetice care de foarte multe ori se dovedesc a fi inutile.