Stim cu totii ca noi femeile incercam mereu sa atingem perfectiunea atat pentru a ne simti bine in pielea noastra dar si pentru ca barbatul de langa noi sa fie mandru atunci cand ne expunem in public.

Ei bine, de cele mai multe ori barbatii nu sunt atrasi de perfectiune ci de alte lucruri la care probabil nu te gandeai pana acum. Iata deci 5 lucruri simple pe carea marea majoritate a barbatilor le apreciaza la o femeie.

In primul rand, trebuie sa intelegm faptul ca este extrem de important sa avem incredere in noi pentru ca doar in acest fel putem sa ne indeplinim scopurile si idealurile. Daca suntem negativiste nu vom face decat sa transmitem aceasta stare partenerului nostru, lucru pe care cu siguranta nu si-l doreste vreuna dintre noi.

De asemenea, poti sa fii sigura de faptul ca fiecare barbat este atras de o femeie care este mereu cu zambetul pe buze si care se bucura de toate lucruruile marunte dar frumoase din viata ei, fara a se gandi mereu la ceea ce ii lipseste sau la aspectele mai putin placute care se ivesc in viata fiecarui om.

O femeie puternica este o femeie care se ridica singura ori de cate ori trece prin momente mai putin placute, fara a se victimiza si a avea mereu nevoie de atentie, astfel ca ar trebui sa iei si tu atitudine, sa crezi in tine si sa nu renunti niciodata atunci cand nu ai reusit din prima.

Ai grija de tine indiferent cat esti de obosita. Nu uita niciodata ca aspectul fizic este cel care creeaza o prima impresie, astfel ca aloca-ti timp suficient ingrijirii zilnice, poarta hainele mereu calcate si ai grija ca pantofii tai sa fie mereu curati.

Nu uita nici de faptul ca este nevoie sa ai mereu o manichiura impecabila si un par curat chiar si in zilele mai putin bune din viata ta.