Agitatia cotidiana ne absoarbe toata energia pozitiva, motiv pentru care oamenii au ajuns sa fie interesati de cat mai multe tehnici de relaxare atat fizica cat si psihica. Astfel ca, acum e mult mai simplu sa iti reimprospatezi intregul trup si suflet prin cateva metode care iti sunt la indemana ori de cate ori ai nevoie.

1. Asculta muzica relaxanta

O metoda simpla si deloc costisitoare este muzica potrivita, folosita ca tehnica de relaxare pentru a-ti crea un mediu ambiental placut. Poti opta pentru sunetele muzicale provenite din natura, pian sau chiar vioara, in functie de propriile preferinte si gusturi.2. CITESTE

Desigur ca, cititul este modalitatea perfecta prin care te poti desprinde  cateva momente de lumea inconjuratoare, traind momentul culminant alaturi de personajele preferate. Alege o carte de dezvoltare personala, o poveste de dragoste sau chiar un roman politist care sa te tina in priza pana la capat.

 3. AERISESTE-TI CAMERA

Foloseste-te de ceea ce ti-a oferit natura. Deschide geamul larg si improspateaza-ti aerul din camera pe tot parcursul zilei. Aceasta este o tehnica simpla care te va ajuta sa-ti pastrezi starea de bine pe tot parcursul zilei.

4. FOLOSESTE DIVERSE TRUCURI CARE SA-TI INCANTE SIMTURILE

Lumanarile si betisoarele parfumate, uleiurile dar si lavanda sunt cateva din lucrurile pe care poti sa le folosesti indiferent de situatie. Chiar daca esti acasa sau la birou, acestea sunt usor de folosit atat pentru purificarea aerului cat si pentru obtinerea unui miros usor aromat care sa-ti incante simturile atat tie cat si celor din jur.

 5. ACHIZITIONEAZA-TI O LAMPA DIN SARE DE HIMALAYA

Un beneficiu pentru sanatatea intregului corp reprezinta lampa din sare de Himalaya care are puterea de a ioniza intreaga incapere, imbunatatind functionarea intregului organism atat pe timp de zi cat si de noapte, oferind de asemenea, un plus ornamental casei tale.

 

Tu ai incercat aceste metode?