Inca de la varste fragede, inconstient, incercam sa reusim sa finalizam un puzzle, sa invatam sa ne dam pe bicicleta, sa avem doar note bune, sa luam cu brio un examen iar mai apoi sa devenim oameni de succes.

A reusi in viata sa ne atingem scopurile a inceput sa reprezinte pentru foarte multi dintre noi un ideal pe care fiecare doreste sa il atinga. Ei bine, indiferent de scopurile propuse, trebuie sa urmam cativa pasi simpli pentru a reusi sa indeplinim orice tel propus.

In drumul nostru vom intalni atat urcusuri cat si coborasuri. Prima regula este sa nu ne dam batuti oricat de anevoios este drumul pe care il urmam. Cele mai grele batalii au fost castigate doar de oamenii care au luptat pana la final.

Ramai focusat asupra ceea ce ti-ai propus si nu renunta niciodata la jumatatea drumului. Urca usor fiecare treapta a scarii si nu incerca sa sa sari peste niciuna, deoarece viata e facuta sa trecem prin toate etapele ei.

A fi pozitiv reprezinta o arta pe care foarte multi dintre noi nu o inteleg. Chiar si atunci cand totul s-a dovedit a fi un esec, nu renunta la scopul propus. Incearca a doua si a treia oara iar la final te vei putea bucura mult mai mult de victorie. Eliberandu-ne de energia negativa vom reusi sa vizulizam mai clar lucrurile care sunt prioritare si vom putea sa ne concentram mai bine pe activitatile pe care trebuie sa le urmam in tot acest proces.

Ai incredere in tine si in puterile tale. Nu ii lasa pe cei din jur sa te influenteze. Tu esti tot ceea ce conteaza cu adevarat.

Vizualizeaza-te mereu in viitor deoarece in acest fel reusi sa iti formezi o imagine clara asupra lucrurilor pe care ti le doresti. Mai mult de atat, in asa fel te vei putea ambitiona sa finalizezi tot ceea ce ti-ai propus pentru a ajunge acolo unde iti doresti.