1. TREZESTE-TE CAT MAI DE DIMINEATA

Desi stiu ca trezitul de dimineata nu e tocmai pe placul tuturor, aceasta este cea mai buna metoda pentru a reusi sa iti desfasori toate activitatile pe care le-ai planificat. In acest fel vei avea mai mult timp pentru tine si cei din jur.

2. DESCHIDE GEAMUL LARG

Chiar daca te feresti de diminetile reci, acestea iti pot oferi energia de care ai nevoie pentru a incepe o zi revigoranta. Deschide geamul larg, apoi incearca sa inspiri aerul proaspat care te va trezi instantaneu.3. UITA-TE IN OGLINDA, APOI  ZAMBESTE

Pentru ca diminetile nu sunt chiar pe placul nostru, avem tendinta de a fi morocanosi inca de la prima ora a zilei. Acest lucru poate provoca negativitate atat pentru noi cat si pentru cei din jurul nostru. Astfel ca, inca de la prima ora a zilei, uita-te in oglinda, apoi zambeste; in acest fel iti poti crea o stare de bine, care iti va improspata atitudinea pe tot parcursul zilei.

4. FOLOSESTE POST-IT-URI

Desi pare ciudat, aceasta modalitate te poate ajuta sa iti indeplinesti cu succes toate activitatile pe care vrei sa le parcurgi in fiecare zi. Foloseste-te de post-it-uri pentru a scrie fiecare lucru marunt pe care vrei sa il duci la bun sfarsit, apoi lipeste-le intr-un loc vizibil din casa. In acest fel, camera va prinde culoare iar la sfarsitul zilei poti bifa tot ceea ce ai reusit sa realizezi cu succes.

5. NU SARI PESTE MICUL DEJUN

Ne bazam mereu pe patiseria de la coltul blocului, trisand adesea asupra celei mai importante mese ale zilei. Total eronat, deoarece micul dejun reprezinta pasul cel mai important pentru o zi perfecta si echilibrata.

6. CITESTE CITATE MOTIVATIONALE

Chiar daca pare un lucru banal, citatele motivationale iti pot crea o stare de confort psihic pe tot parcursul zilei. Citeste-le cu atentie, apoi repeta-le in gand de cateva ori pentru intarirea increderii si suportului necesar de care ai nevoie.