Desi suntem tentate de foarte multe ori sa recurgem la tot felul de lucruri pentru a atrage privirile, de foarte multe ori trebuie sa tinem cont ca majoritatea barbatilor din lumea intreaga prefera simplitatea.

Cand vorbim de simplitate vorbim de calitatile morale dar si de naturalete, insa acest lucru nu trebuie confundat cu faptul ca multe femei uita sa mai aiba grija de aspectul fizic si se complac fara a mai face niciun efort pentru a arata cat mai bine.

Astfel ca, iata care sunt cele mai importante aspecte pe care un barbat le apreciaza la o femeie:

Starea pozitiva. Niciun barbat nu are nevoie de o femeie posomorata si fara chef de viata care sa emane doar energie negativa indiferent de situatie.

Un aspect important pe care foarte multi barbati pun accentul atunci cand sunt in cautarea partenerei, este ambitia si determinarea unei femeie de a duce la capat tot ceea ce isi propune.

Si DA, aspectul fizic conteaza mai mult decat ai fi crezut. Cine isi doreste langa el o iubita fara vlaga si lipsita de dorinta de a face putina miscare? Cateva exercitii fizice pe zi te vor ajuta sa te mentii in forma si sa ai o silueta de invidiat.

Unghiile foarte lungi si sclipicioase sunt pe lista cu ,,ASA NU”, deoarece asa cum spuneam in randurile de mai sus, barbatii prefera simplitatea.

Sa lasam seriozitatea deoparte in unele momente si sa avem un simt al umorului bine definit este mult mai benefic decat sa ne transformam in niste creaturi care nu stiu sa guste din savoarea vietii.

Zambeste deoarece chiar si cele mai grele incercari au o rezolvare.

Ai grija in ce anturaje te invarti, acest aspect este pentru foarte multi dintre barbati determinant pentru a-si forma o prima parere despre tine.

Ai grija de tine si fii atenta la detalii. O dantura impecabila, un par spalat si o pereche de incaltari curate sunt doar cateva din aspectele de care trebuie sa ti cont atunci cand te afli intr-un loc public.