Primavara este anotimpul in care totul renaste la viata, pasarelele se intorc din tarile calde, copacii prind culoare, soarele apare timid pe cer iar mirosul de flori de primavara este pretutindeni.

Primavara este anotimpul in care scapam de caciulile si esarfele groase si parca incepem sa avem o dispozitie mult mai buna.

Pentru foarte multi dintre noi, primavara este un nou inceput, fie ca ne dorim sa invatam mai mult, sa ne facem mai mult timp doar pentru noi, sa avem o dieta mai echilibrata sau sa ne schimbam locul de munca.

Pe langa toate acestea, primavara este si anotimpul in care incepem sa facem mai multa miscare, iesim mai mult din casa si ne dorim sa facem cateva schimbari fizice tocmai pentru a scapa de kilogramele acumulate peste iarna.

Iata cateva activitati interesante cu care poti incepe primavara aceasta:

Alergatul in aer liber este una dintre activitatile de care te poti bucura in orice moment al zilei indiferent ca alegi sa petreci acest timp cu prietenii sau chiar singur. Alergand de minim 3 ori pe saptamana vei observa rapid schimbari asupra organismului tau.

Primavara este anotimpul in care poti renunta la sala de fitness si poti alege sa faci exercitii la baza sportiva unde exista numeroase aparate care iti sunt puse la dispozitie in mod gratuit.

Daca iti doresti sa faci miscare si in acelasi timp sa te si distrezi poti alege o plimbare cu bicicleta alaturi de restul prietenilor, intr-o zona montana, departe de agitatia cotidiana.

Daca iti place sa descoperi locuri noi si sa te aventurezi prin padure poti incerca sa faci cat mai multe drumetii in aer liber.

Mersul cu rolele reprezinta o alta metoda prin care te poti distra dar poti face si miscare in acelasi timp intr-o seara din timpul saptamanii sau chiar in weekend.

Nu conteaza ce fel de miscare faci, important este sa o faci cat mai des posibil. Sanatatea organismului tau depinde chiar de tine!