Adesea ne-am confruntat cu situatii in care partenerul de viata ne reproseaza faptul ca nu am mai acordat timp activitatilor de cuplu, obositi fiind dupa o saptamana intreaga de munca la birou sau din lipsa timpului necesar pentru astfel de lucruri care desi uneori par banale, acestea sunt foarte importante pentru o relatie sanatoasa.

Si da, monotonia poate interveni atunci cand nu incercam sa iesim din zona de confort, preferand mereu sa ne inchidem in casa si doar sa ne uitam la seriale fara a mai face alte activitati interesante impreuna.

Ei bine, sezonul de vara este ideal pentru a petrece clipe de neuitat alaturi de partenerul de viata. Cum?

Organizati activitati in natura. Un picnic in aer liber sau pur si simplu o plimbare in natura care sa va relaxeze si sa va deconecteze de orasul aglomerat este solutia perfecta pentru o zi de weekend.

Gatitul reprezinta o ocazie ideala pentru a petrece timp impreuna, fiind o activitate relaxanta si in acelasi timp foarte distractiva. Puteti incerca sa pregatiti cateva retete noi si creative din bucataria asiatica sau puteti prepara ceva dulce si gustos.

Pregatiti o cina romantica in balconul apartamentului si petreceti o seara tarzie la un pahar de vin rece. Ascultati-va partenerul de viata si discutati orice va trece prin minte.

Cine nu isi doreste sa petreaca o zi la piscina? Cateva iesiri in care sa te bucuri de soare si voie buna nu iti strica, asa ca pregateste costumul de baie si fugi la strand.

Organizati mici excursii si incercati sa vizitati locuri noi deoarece in acest fel veti reusi sa creati amintiri frumoase dar si sa vedeti locuri nemaintalnite pe care probabil v-ati fi dorit sa le vizitati de foarte mult timp.

Faceti sport impreuna. Mergeti la alergat sau pregatiti o serie de exercitii fizice chiar la voi acasa. Veti observa ca acest lucru va fi in acelasi timp amuzant dar si relaxant.