8 Martie este ziua in care femeile de pretutindeni erau obisnuite sa petreaca alaturi de prietene sau colege in restaurante, cafenele sau cluburi, timp de cateva ore bune.

Astfel de activitati au devenit o traditie in ultimii ani, femeile fiind cele care organizau de cele mai multe ori petreceri unde se puteau destinde si se putea simtii bine alaturi de cele mai bune prietene.

Ei bine, perioada pandemiei nu a trecut, motiv pentru care si anul acesta suntem nevoite sa renuntam la petreceri organizate in grupuri sau orice alte activitati care ne pot pune in pericol sanatatea. Cu toate acestea, exista numeroase activitati pe care le poti face in aceasta zi.

De exemplu, iti poti dedica aceasta zi numai tie pentru a avea parte de un rasfat maxim. Aplica-ti o masca de fata hidratanta, rasfata-ti pielea cu creme parfumate si fa o baie calda cu spuma la lumina lumanarilor. Rasfata-te cateva ore chiar la tine acasa departe de agitatia cotidiana si stresul de la locul de munca.

Dimineata, fa-ti o cafea buna, pune muzica preferata si gandeste-te doar la tine. Fa-ti ordine in ganduri si prioritizeaza-ti lucrurile care pentru tine conteaza cu adevarat.

Daca iti doresti sa petreci timpul cu familia, pregatiti cina impreuna, o cina gustoasa preparata din ingredientele tale preferate chiar si daca acestea nu sunt printre cele mai sanatoase si slabe caloric. Mananca toata ziua tot ceea ce iti doresti si bucura-te de micile placeri ale vietii.

Seara este momentul in care poti alege sa te destinzi la un film bun pe care iti doreai de mult timp sa il vezi dar pentru care nu ai avut timp sau poti citi o carte care sa te relaxeze complet.

Un pahar de vin alb si un desert va fi cu siguranta ceea ce vei avea nevoie in aceasta zi pe care vei putea sa ti-o dedici doar tie fara ca cineva sa creada ca esti egoista.