Stim cu totii ca cei mici au foarte multa energie, motiv pentru care si noi trebuie sa invatam sa le facem fata si sa ne facem timp pentru ei, tocmai pentru ca acestia sa creasca si sa se dezvolte armonios atat din punct de vedere fizic cat si psihic.

Ei bine, exista cateva astfel de activitati super educative si in acelasi timp si distractive pentru micutii nostri.

Spre exemplu, gatitul poate deveni super distractiv pentru copilul tau si poate fi relaxant si pentru tine atunci cand vrei sa petreci timpul cu familia, departe de agitatia cotidiana, de problemele de la locul de munca si chiar cele personale. Astfel ca, weekendul este ideal pentru a pregati cina cu intreaga familie. Puteti opta pentru o tarta sarata, mancare asiatica sau chiar o prajitura delicioasa care va incanta papilele gustative atat a celor mici cat si a celor mai mari membri ai familiei

De asemenea, natura va ajuta sa va relaxati dar si sa ii oferiti micutului vostru o zi distractiva. Natura este ideala atunci cand vrei sa faci o plimbare departe de agitatia urbana, de praful si de aglomeratia din oras, sa petreci o zi cu familia la picnic sau chiar sa faci putina miscare alaturi de toti membrii familiei. Mai mult de atat, in mijlocul naturii puteti sa va jucati deferite jocuri mai ales ca miscarea este recomandata pentru persoanele de toate varstele atunci cand vrem sa ne mentinem mereu sanatosi si voiosi.

Jocurile de grup sunt ideale pentru o zi mai racoroasa si ploioasa in care trebuie sa petreceti timpul in casa. Puteti opta pentru diferite jocuri care sa il puna pe micutul vostru in dificultate si sa ii capteze toata atentia.

Un desen animat poate fi o alta solutie atunci cand vreti sa va relaxati si sa petrecti timp in familie. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va creati propriul cinema la voi acasa, sa pregatiti desenul animat preferat si o gustare pentru intreaga familie.