Virusul continua sa fie prezent in randul populatiei chiar daca din ce in ce mai multe persoane s-au vaccinat sau sunt pe cale sa o faca.

Mai mult de atat, rata de incidenta a celor infectati a inceput din nou sa creasca si din ce in ce mai multi romani sunt in izolare fie din cauza faptului ca sunt infectati, fie din cauza faptului ca au intrat in contact direct cu o persoana pozitiva si trebuie sa respecte regulile impuse de lege, adica sa ramana izolati la domiciliul declarat.

Ei bine, desi avem tendinta de a dramatiza uneori aceasta perioada in care trebuie sa stam acasa tocmai din cauza faptului ca ne gandim mereu ca va fi un timp pierdut sau vor fi zile plictisitoare in care nu vom avea ce face, ei bine exista cateva activitati cu care iti poti ocupa timpul in aceasta perioada.

Perioada de izolare este ideala pentru a petrece timp doar cu tine insuti. Astfel ca, in tot acest timp iti poti limepezii mintea, iti poti reorganiza toate lucrurile, gandurile si te poti gandi mult mai mult la modul in care poti actiona pentru a reusi sa indeplinesti cu brio toate lucrurile care pentru tine conteaza cu adevarat.

Timp de doua saptamani poti sa iti aloci suficient timp pentru relaxare, meditatie dar si pentru rasfat. Trezeste-te in fiecare dimineata, fa-ti o cafea, hidrateaza-ti pielea si aplica-ti o masca pentru par sau ten.

Perioada de izolare este ideala atunci cand vrei sa citesti cartea pentru care pana acum nu ai avut suficient timp, este perfecta pentru a incepe un serial care sa te faca sa uiti de grijile cotidiene, sa te rupa putin de realitate si sa te faca sa patrunzi in lumea actorilor preferati de tine.

Daca starea de sanatate iti permite, iti poti reorganiza garderoba si poti profita de acest timp pentru a incepe curatenia generala de care pana acum nu te-ai putut ocupa asa cum iti doreai.