Perioada pandemiei este una dificila pentru toti dintre noi mai ales pentru cei care au acasa copii mai mici care au nevoie de o atentie permanenta.

Ei bine, din cauza faptului ca virusul continua sa fie printre noi scolile sunt inchise, motiv pentru care multi dintre parinti se afla in dificultate in aceasta perioada. Mai mult de atat dificil este si faptul ca distantarea sociala ne-a determinat sa petrecem cat mai mult in casa pentru a ne feri atat pe noi cat si pe cei mici.

Astfel ca, plimbarile in parc, jocurile din fata blocului dar si intalnirile au devenit un lucru aproape inexistent in vietile noastre, motiv pentru care am fos nevoiti sa cautam tot felul de activitati pentru cei mici.

Printre cele mai la indemana activitati pe care le putem desfasura in aceasta perioada alaturi de cei mici sunt:

Pregateste cateva carti de colorat cu povesti de iarna si decoruri diverse care sa atraga atentia copiilor.

Lucrul manual a reprezentat mereu o activitate creativa si super interesanta pentru cei mici deoarece aceasta ne relaxeaza si ii pune pe copilasi in dificultatea de a gandi si de a-si pune mintea la contributie. Poti pregati cateva decoruri manual pentru bradut sau pentru a impodobi casa de sarbatoare.

Fa-ti timp pentru gatit. Pregatirea cinei alaturi de toata familia poate fi super distractiva si interesanta pentru cei mai micuti, motiv pentru care ai putea transforma bucataria macar pentru o seara intr-un loc de joaca in care sa fiti implicati cu totii.

Acum este momentul pentru cele mai interesante desene de Craciun. Trage draperiile, pregateste un desert delicios sau un popcorn, prepara un suc de fructe bogat in vitamine si patrunde in lumea povestilor de iarna alaturi de micutii tai.

Gaseste cateva idei creative si acapareaza-i toata atentia copilului tau pentru ca acesta sa nu simta lipsa iesirilor in oras, in parcuri sau chiar la scoala.