Primavara este anotimpul in care totul prinde viata, pomii infloresc, albinele isi fac simtita prezenta iar soarele incepe sa straluceasca.

Primavara este anotimpul in care totul parca renaste, oamenii sunt mai fericiti si         mai zambitori iar copiii de pretutindeni abia asteapta sa petreaca mai mult timp afara atunci cand ziua este mai lunga iar vremea este calduroasa.

Ei bine, desi de mai bine de un an de confruntam cu o  perioada de pandemie, o perioada in care fiecare dintre noi a trait diferit, a renuntat la diverse activitati si la multe intalniri alaturi de cei dragi, multi dintre noi am cautat sa ne umplem timpul facand alte lucruri interesante care sa ne ajute sa ne relaxem si sa uitam de grijile si problemele zilnice.

Lucrurile stau la fel si primavara aceasta pentru ca virusul continua inca sa faca ravagii printre noi si printre cei dragi noua, motiv pentru ca poti incerca alte activitati care sa te tina departe de aglomeratia din centrele marilor orase.

Spre exemplu, plimbarile in natura, departe de strazile si orasele poluate sunt tot ceea ce ai nevoie atunci cand ai o zi libera la dispozitie. Poti astfel cutreiera zone frumoase si poti descoperii adevaratele frumuseti ale tarii noastre alaturi de cei dragi. Mai mult de atat, daca iti doresti sa te relaxezi profund cateva ore poti lua cu tine o patura si eventual ceva pentru picnic si poti astfel sa iei o pauza de la rutina ta zilnica.

Daca pana acum petreceai mereu zilele de weekend la terase, acum poti incepe sa te relaxezi chiar la tine acasa cu un serial bun si un pahar de vin. Aceasta idea ar putea fi benefica mai ales in zilele in care nu ai o dispozitie prea buna si iti doresti sa te relaxezi rapid alaturi de actorii preferati.

Primavara aceasta este timpul sa aloci timp cartilor pe care de multa vreme voiai sa le citesti si pentru care pana acum nu aveai suficient timp.

Tu ce faci primavara aceasta?