Indiferent ca pleci intr-o calatorie de serviciu sau intr-o vacanta de relaxare, trebuie sa faci loc mereu unei gentute cu cateva produse de beauty folositoare.

Desi suntem tentate sa luam cu noi numeroase lucruri chiar daca nu avem nevoie, de multe ori nici nu dispunem de prea mult spatiu in bagaj, motiv pentru care trebuie sa alegem doar cateva dintre acestea.

Asfel ca, cele mai importante 5 produse de care trebuie sa ti cont atunci cand iti pregatesti bagajul, sunt:

Servetelele demachinte, reprezinta cu siguranta unul dintre produsele care nu trebuie sa lipseasca din geanta ta, fiind mereu solutia perfecta atunci cand ti-a curs rimelul intr-o zi ploioasa sau ai mancat o masa copioasa iar culoare rujului s-a cam sters pe jumatate. Astfel ca acestea sunt perfecte pentru a inlocui demachiantul si dischetele, care ar fi ocupat mult prea mult loc.

O crema hidratanta cu un factor de protectie corespunzator trebuie sa se reagaseasca cu siguranta in genta de calatorie deoarece pielea noastra are nevoie de hidratare mai ales cand facem o schimbare brusca de temperatura si aer.

Fetelor, mascara este cel de al treilea produs nelipsit din trusa noastra de calatorie, fiind aliatul perfect atunci cand genele tale au cam luat-o razna pe parcursul zilei.

Apa termala este esentiala deoarece aceasta poate fi folosita atat pentru o curatare corespunzatoare in fiecare dimineata si seara, insa poate fi folosita si pentru revigorarea pielii dupa o zi de stat la plaja.

Ultimul dar nu cel din urma, este rujul sau balsamul hranitor de buze. Alege o nuanta perfecta care te va ajuta sa stralucesti pe tot parcursul zilei. Adauga un zambet larg si pregateste-te sa atragi privirile tuturor celor din jurul tau.

Pune toate aceste produse intr-o gentuta iar in acest fel vei reusi sa ai la tine tot ce ai nevoie iar in acelai timp vei reusi sa economisesti spatiu in bagaj pentru restul lucrurilor de care ai nevoie.