Majoritatea barbatilor raman mereu uimiti atunci cand sunt pusi in situatia de a tine in mana gentuta unei femei, urmand mereu o serie de intrebari despre ce poarta aceste creaturi cu ele in fiecare zi.

Ei bine, ceea ce nu stiati e faptul ca noi purtam mereu nu doar carduri de credit ci si o mica trusa de infrumusetare care sa ne ajute sa ne reimprospatam rapid machiajul in zilele ploioase sau in cele aglomerate in care timpul nu ne permite sa ajungem acasa intre serviciu si cina, motiv pentru care trebuie sa ne multumim cu un retus rapid in oglinda de la masina sau cea pe care o purtam in poseta.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Asfel ca, este foarte important ca in geanta pe care o purtam, sa facem loc pentru cateva produse necesare in situatii de urgenta si nu numai.

Servetelele demachinte, reprezinta cu siguranta unul dintre produsele care nu trebuie sa lipseasca din posetuta ta, fiind mereu solutia perfecta atunci cand ti-a curs rimelul intr-o zi ploioasa sau ai mancat o masa copioasa iar culoare rujului s-a cam sters pe jumatate. Astfel ca acestea sunt perfecte pentru a inlocui demachiantul si dischetele, care ar fi ocupat mult prea mult loc.

Fetelor, mascara este cel de al doilea produs nelipsit din trusa noastra pe care o purtam cu noi zilnic, fiind aliatul perfect atunci cand genele tale au cam luat-o razna pe parcursul zilei.

Iluminatorul, se gaseste si el pe aceasta lista. Astfel ca iti poti lumina cu usurinta obrajorii in orice moment al zilei in doar cateva secunde.

Concealer-ul, este cu siguranta unul dintre cele mai importante produse, sarind mereu in ajutorul nostru atunci cand vrem sa ne ascundem cearcanele, fiind indispenasbil cand dupa o zi intreaga la birou, trebuie sa ajungem direct la cina.

Ultimul dar nu cel din urma, este rujul. Alege o nunata perfecta care te va ajuta sa stralucesti pe tot parcursul zilei. Adauga un zambet larg si pregateste-te sa atragi privirile tuturor celor din jurul tau.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});