Ingrijirea tenului este esentiala atunci cand ne dorim o piele catifelata si un ten impecabil fara impuritati si fara cosuri excesive in fiecare zi.

Marea majoritate a femeilor au inceput sa fie din ce in ce mai interesate de modul in care trebuie sa isi ingrijeasca corect tenul in fiecare zi dar si de produsele care au numeroase beneficii asupra pielii dar si asupra cearcanelor cu care din ce in ce mai multe dintre noi ne confruntam.

Ei bine, exista cateva reguli de care ar trebui sa tinem cont mereu darca ne dorim un ten curat si sanatos.

Daca facem parte din categoria celor care se machiaza zilnic indiferent ca merg la cumparaturi sau la locul de munca, ei bine trebuie sa intelegem faptul ca demachierea are un rol extrem de important asupra tenului nostru. Astfel ca trebuie sa folosim zilnic un demachiant potrivit tipului nostru de ten si sa indepartam cu atentie orice urma de machiaj prin miscari atente fara a agresa prea tare tenul deoarece acesta se va inrosi imediat iar tu te vei simtii incomfortabil.

Dupa demachierea tenului trebuie sa folosim un gel sau spuma de curatare pentru a indeparta cu grija chiar si ultimele reziduri dar si pentru ca tenul nostru sa se simta revigorat dupa ce o zi intreaga a fost acoperit de machiaj.

In mod obligatoriu dupa ce am terminat cu etapa curatarii trebuie sa folosim o crema hidratanta pentru ca a doua zi tenul nostru sa fie matifiant.

Dupa ce ne-am spalat foarte bine trebuie sa uscam tenul cu servetele sau un prosop insa ar trebui sa avem un prosop special doar pentru fata pe care sa fim sigure ca il folosim doar noi.

Daca ai un ten foarte uscat ar trebui sa optezi si pentru un ulei de noapte in special in sezonul racoros.