Fiecare femeie a experimentat de-a lungul timpului diferite produse de ingrijire corporala si infrumusetare, facand pana la urma un obicei din a le recumpara pe cele care i-au atras cel mai mult atentia prin beneficiile si efectele pe care le-au avut asupra sa.

Ei bine, printre cele mai utile produse pe care eu le-as recumpara mereu si mereu sunt:

Uleiurile naturale folosite in mastile de par preparate acasa. Uleiul de cocos, uleiul de ricin, argan si lavanda sunt o adevarata sursa hranitoare pentru podoaba noastra capilara. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa le folosesti pe parul uscat inainte de spalare, lasandu-le sa actionize asupra lui cel putin 30 de minute inainte de dus.

Tenul trebuie hidratat corespunzator. Cu siguranta ca rutina zilnica de ingrijire si hidratare a tenului nu trebuie sa lipseasca inainte de aplicarea machiajului. Alegerea cremelor potrivite tenului tau are un rol desavarsit in procesul de ingrijire.

Un balsam de buze nu trebuie sa lipseasca din geanta niciunei femei. Uita de aspectul neplacut al buzelor chiar si in sezonul rece prin aplicarea corespunzatoare si zilnica a unui astfel de balsam.

Anticearcanul lichid te salveaza chiar si atunci cand vrei sa acoperi multe ore nedormite. Mai mult de atat, varianta lichida este foarte usor de aplicat si arata mult mai natural.

Fiecare femeie trebuie sa aiba un parfum preferat care sa i se potriveasca foarte bine personalitatii sale, deci ai grija cum il vei alege si evenimentul la care il vei folosi. Eu nu as renunta niciodata la parfumul preferat chiar si pentru unul nou aparut.

Utilizarea unui demachiant corespunzator tipului de ten are un rol foarte important in procesul de curatare. Mai mult de atat, alegerea acestuia poate fi in functie de tendinta de ingrasare sau uscare in functie de anotimp. Apa micelara cu ulei de argan este demachiantul minune pe care eu nu l-as inlocui niciodata.