Fiecare dintre noi are nevoie de hrana si somn pentru a face fata unei zile pline de probleme si lucruri care trebuie neaparat rezolvate.

Desi in ultimul timp avem tendinta sa petrecem mult mai mult timp in fata televizorului, retelelor de socializare sau a platformei online de filme, ei bine acest lucru nu este deloc recomandat pentru sanatatea organismului nostru chiar si atunci cand reusim sa dormim pana tarziu a doua zi deoarece nu vei reusi sa te odihnesti la fel si nici nu vei avea aceeasi energie daca nu reusesti sa adormi macar pana la ora 23.

Iata cateva dintre beneficiile unui somn odihnitor, de 8 ore, bineinteles intre orele recomandate de toti specialistii.

Daca respecti un program de somn, corpul tau sa va obisnui imediat cu acesta iar tu vei reusi sa te odihnesti foarte bine si sa ai energie pentru urmatoarea zi, pentru a face fata cu brio tuturor problemelor pe care trebuie sa le rezolvi de unul singur.

Ar fi bine sa stii faptul ca, avand un program de somn bine definit vei reusi sa te mentii sanatos atat fizic cat si psihic deoarece asa cum organsimul nostru are nevoie de o cantitate de hrana zilnica de calitate superioara, la fel are nevoie si de un program de somn bine definit.

Un somn odihnitor te va ajuta sa poti sa ramai concentrat, sa realizezi toate task-urile a doua zi, sa poti invata rapid dar si sa ramai focusat la locul de munca, acasa sau la scoala. Mai mult de atat, vei observa rapid ca urmand un program de somn de 8 ore vei reusi sa fii mult mai creativ si sa rezolvi mult mai usor orice situatie pe care uneori nu stiai cum sa o gestionezi.

Un somn odihnitor te va ajuta sa te trezesti mereu cu chef de viata chiar si in zilele in care ai foarte mult de lucru sau trebuie sa faci lucruri care iti displac.