Perioada Pastelui se apropie cu pasi repezi iar multi dintre noi am inceput sa ne gandim la tot felul de idei in ceea ce priveste cadoul perfect de Paste pe care il putem face celor dragi.

Indiferent ca mergem sa ne vizitam familia sau prietenii, in special cu ocazia sarbatorilor, atunci cand suntem invitati la pranz sau la cina, suntem obisnuiti sa ne prezentam mereu cu un mic dar care sa le umple inima de bucurie celor dragi.

Ei bine, sarbatoarea de Paste este primavara, motiv pentru care este mult mai usor si avem la indemana mult mai multe posibilitati pentru a cumpara o atentie super draguta cu care sa ii suprindem pe cei dragi.

Primavara este anotimpul florilor, motiv pentru care ar putea profita de aceasta ocazie. Poti opta pentru un buchetel colorat de narcise, lalele sau frezii pe care il poti oferii mamei, nasei, surorii sau chiar si celei mai bune prietene. Florile sunt o idee geniala cu care nu poti da gres nicidoata. Mai mult de atat, daca consideri ca florile nu sunt o solutie pentru ca acestea se ofilesc in doar cateva zile, poti opta pentru un ghiveci de flori cat mai colorate sau chiar pentru o suculenta verde care sa arate perfect pe masa din living.

Daca vrei sa cumperi un cadou comun pentru el/ea si cei mici, poti incerca sa faci chiar tu cateva fursecuri sau o prajitura racoritoare cu fructe pe care o poti apoi face cadou atunci cand mergi in vizita pentru ca in acest fel vei fi sigura ca nu vei da gres cu un cadou dulce si super savuros.

Mai mult de atat, in cazul in care nu ai prea mult timp la dispozitie pentru a prepara ceva dulci, poti alege sa cumperi o sticla de vin rosu sau alb sau chiar o sampanie pe care o poti ambala simplu si elegant.

Tu ce cadou alegi atunci cand mergi in vizita?