In ultimii ani multi dintre noi am inceput sa fim din ce in ce  mai interesati de modul in care trebuie sa actionam pentru ca organismul nostru sa fie mereu sanatos.

Ei bine, sanatatea organismului nostru trebuie sa aiba la baza obiceiuri bine stabilite de care trebuie sa tinem neaparat cont.

Iata cateva dintre cele mai sanatoase astfel de obiceiuri pe care ar trebui sa le urmam zilnic.

Somnul este unul dintre elementele de baza care ne ajuta sa functionam la capacitatea noastra zilnica, motiv pentru care ar trebui sa acordam o atentie deosebita acestui aspect, sa ne culcam la ora potrivita dar si sa sa dormim mereu un numar suficient de ore, pentru ca a doua zi sa avem energie si sa putem lucra eficient.

In fiecare dimineata si seara este important sa aerisim foarte bine toate incaperile si sa lasam aerul curat sa patrunda in toata casa.

Nu uita ca hrana pe care o consumam zilnic isi pune amprenta asupra modului in care ne simtim atat fizic cat si psihic. Silueta mult dorita nu o poti obtine niciodata daca inlocuiesti legumele, fructele si alimentele bogate in fibre cu tot felul de mancaruri procesate, chiar daca acestea sunt gustoase si super usor de preparat. Un stil de viata sanatos este ceea ce ai nevoie pentru ca de fiecare data cand imbraci costumul de baie sa fii multumita de modul in care arati.

Miscarea este cu siguranta unul dintre cele mai sanatoase obiceiuri indiferent ca preferi salile de sport, exercitiile fizice in aer liber sau alte sporturi de iarna care te pun in miscare. Fa sport de minim trei ori pe saptamana si ai grija de tine si de corpul tau.

Imbina utilul cu placutul. Cand simti ca esti obosit ia pauze si fa lucruri care te fac cu adevarat fericit. Mergi intr-o drumetie, petrece timp cu prietenii, cu familia sau citeste cartea preferata.