Propria locuinta este locul in care petrecem o buna parte din viata noastra, motiv pentru care aceasta trebuie sa fie perfect armonizata pentru trup si suflet, sa ne ofere linistea si relaxarea de care avem mereu nevoie.

Tocmai de aceea, este bine sa sa tinem cont de cateva sfaturi atunci cand dorim sa ne amenajam casa, si sa le pliem astfel propriilor noastre gusturi, prin cateva tehnici simple si la indemana oricui.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

In primul rand, camerele trebuie sa domine in culori calde atat in ceea ce priveste mobilierul cat si peretii. Daca optezi pentru tapet, asigura-te ca acesta are o culoare linistitoare, care sa nu te oboseasca prea tare vizual. De asemenea, lenjeria din dormitor trebuie sa fie dintr-un material confortabil pentru a avea parte de un somn relaxant iar in acest fel pielea va reusi sa respire cu usurinta intreaga noapte.

Alege sa nu aglomerezi prea tare mobilierul cu lucruri inutile, care oricum se vor umple de praf. Uita de bibelouri si rafturi  pentru ca simplitatea emana frumusete, iar lucrurile simple nu se demodeaza niciodata.

Nu aglomera geamurile cu jaluzele colorate sau draperii foarte mari. Alege perdele cat mai deschise la culoare pentru ca in acest fel vei capta cat mai multa lumina naturala.

Pentru multi dintre noi o alegere e destul de dificila. Sa fie oare cada sau cabina de dus? Ei bine, cada poate reprezenta cea mai buna tehnica atunci cand vrei sa te relaxezi dupa o zi teribila petrecuta la birou, pentru ca nimic nu e mai frumos decat o baie calda, la lumina lumanarii, un loc singur in care poti vorbi cu tine insuti si te poti refugia de orice grija.

Mai mult de atat, nu uita sa oferi locuintei un plus de stralucire si culoare prin flori , betisoare parfumate si uleiuri aromate care sa te imbie inca de la intrare.

 

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});