Desi de foarte multe ori planurile noastre se dau peste cap din cauza vremii care se schimba brusc, acest lucru poate fi privit si ca o ocazie potrivita pentru indeplinirea tuturor lucrurilor pe care pana acum le-ai amanat sau pentru care nu ai avut suficient timp.

Ei bine, o zi mohorata in care ploua sau temperatura este foarte scazuta, este ideala pentru a petrece timp acasa, timp pe care sa il petreci doar cu tine. Te poti bucura de o baie relexanta, iti poti face o masa hidratanta pentru ten sau poti chiar sa iti faci propriul spa la tine in baie.

O astfel de zi in care vremea nu ne este aliat poate fi ocazia perfecta pentru reorganizarea garderobei si pentru sortarea lucruruilor de care nu mai avem nevoie.

Gandeste-te ca o astfel de zi este ideala pentru o relaxare completa. Acum este timpul sa faci ceea ce iti place. Citeste cartea pe care pana acum nu ai apucat sa o devorezi desi asteptai de mult momentul, vizioneaza serialul preferat, petrece timp cu familia sau organizeaza o seara cu prietenii in care sa va destindeti. Poti chiar organiza cateva activitati interesante cu ajutorul unor jocuri moderne care sa va tina in suspans.

Gateste ceva ce iti place. O zi mohorata poate fi ocazia ideala pentru a gati ceva super gustos alaturi de cei dragi. Cu siguranta ca cei mai mici din familie ar fi foarte bucurosi daca s-ar transpune in rolul de ajutor al bucatarului.

Pune-ti la punct agenda. Acum esre timpul sa iti termini proiectele nefinalizate, sa iti citesti toate mailu-rile si sa raspunzi in sfarsit la toate sau chiar sa inveti lucruri noi citind reportaje diverse ori sa vizionezi cateva documentare.

Nu ezita sa transformi o astfel de zi care iti da planurile peste cap  intr-una cu adevarat productiva sau super relaxanta pentru tine.