A fost un an greu, cu bune si cu rele, cu experiente netraite pana acum, un an care ne-a invatat sa traim o noua viata, o viata altfel, un an cu lectii bine invatate, iar la final, cu noi sperante pentru anii care urmeaza.

Noul an se apropie cu pasi repezi iar noi devenim din ce in ce mai melancolici o data cu sezonul sarbatorilor care urmeaza.

Cu toate acestea, trebuie sa ne focusam putin atentia pe lucrurile care au trecut si sa ne gandim la tot ceea ce va urma.

Iata cateva dintre lucrurile pe care ar trebui sa le faci acum la sfarsit de an:

Prioritizeaza-ti lucrurile pe care vrei sa le duci la bun sfarsit. Ia un pix si o agenda si asterne-ti pe foaie toate dorintele pe care vrei sa le indeplinesti in anul care urmeaza. Daca vei vizualiza aceasta pagina in fiecare zi vei fi mult mai aproape de indeplinirea tuturor visurilor deoarece mintea noastra va fi focusata mereu asupra acestora.

Gandeste-te bine la toate lucrurile pe care nu ai reusit sa le duci la bun sfarsit in acest an si fa-ti un nou plan pentru ca in viitor sa reusesti tot ceea ce ti-ai propus.

Uita trecutul, traieste prezentul dar gandeste in viitor. Nu lasa aspectele negative sa te influenteze si mai ales, nu uita ca orice drum spre succes are numeroase urcasuri si coborasuri.

Invata sa crezi in tine si nu te lasa descurajat de cei din jur. O gandire pozitiva inseamna mereu un pas mai aproape spre orice realizare.

Nu uita niciodata ca tu esti cel care conteaza cu adevarat. Gandeste-te mereu la tine, aduna-ti gandurile si bazeaza-te mereu pe propriile instincte.

Fa bine si vei primi bine. Nici in anul care urmeaza sa nu uiti ca roata vietii, mai devreme sau mai tarziu, mereu se va intoarce.