M-am intrebat pentru cateva secunde care este mesajul pe care trebuie sa-l intelegem, apoi mi-am camuflat fata intr-un zambet larg. Am realizat foarte repede ca desi pare un lucru simplu, oamenii se feresc de el. Etichetele societatii conteaza prea mult pentru ca noi sa exprimam ceea ce simtim si ne dorim cu adevarat.Ne complacem in mentalitatea de turma, care ne neutralizeaza propria individualitate…ba mai mult, suntem vocea pe care o auzim doar înăuntrul sufletului nostru, fără a avea puterea  ,,sa dăm sonorul mai tare”.

Din dorinta de a-i multumi pe ceilalti ne transformam in masini umane, uitam de propriile aspiratii si ne ascundem sub diverse masti.

Iata cateva reguli care te pot ghida spre fericire, reusita, si nu in ultimul rand, spre indeplinirea tuturor  idealurilor:

1. Impaca-te cu tine insuti

Nu te lasa ghidata de etichete, fii stapana pe tine si tinteste mereu spre ceea ce te face cu adevarat fericita.

2. Pune-te pe primul loc

Invata sa te iubesti, sa te respecti si sa te multumesti pe tine, mai presus de oricine.

Invata ca tu esti cea care contezi cel mai mult, si ca nimeni si nimic nu te poate modela dupa propriul plac.

3. Spune lucrurilor pe nume

Fa-te auzita atunci cand ai ceva de spus! Nu lasa frica sa-si puna amprenta asupra gandurilor tale, exprima-ti ideile indiferent de situatie.

4. Ia singura decizii

Aminteste-ti, tu nu esti de plastelina! Astfel ca, nu  permite celor din jur sa-ti modeleze viata.

5. Invata sa te redescoperi

Nu incerca sa te ghidezi dupa cei din jur. Craza-ti propria personalitate, indiferent de trendurile societatii.

 

Nu lasa frica sa te domine in nicio situatie. Gandeste cu voce tare, spune lucrurilor pe nume si in acest fel vei avea mai multa incredere in tine!