Dragostea, viata de cuplu si chiar de familie vine la inceput cu cateva intrebari interioare cu care ne-am confruntat cu totii cel putin o data.

Adesea ne-am intrebat daca cel cu care suntem intr-o relatie este potrivit pentru noi, daca merita toate eforturile noastre si cel mai important daca il iubim si ne iubeste cu adevarat.

Daca este langa tine in momentele mai dificile din viata ta atunci ar trebui sa realizezi  faptul ca nu va fugii de langa tine atunci cand in viata veti intampina probleme. Sa stii ca exista numeroase relatii in care astfel de momente au reprezentat o cumpana pentru cei doi in urma careia unul dintre ei a picat testul tocmai pentru ca a ales sa fuga de problemele ivite in momentele mai putin placute din viata.

Alege-l pe care care incearca sa te faca sa zambesti atunci cand esti trista si care ar face absolut orice sa iti readuca zambetul pe fata deoarece el va face mereu orice fel de efort pentru a te vedea fericita.

Nu te uita la lucruruile materiale pe care ti le ofera. Fii atenta la gesturile marunte facute din suflet. Adesea o floare culeasa de pe marginea drumului este un gest mult mai important decat un buchet de trandafiri rosii pe care acesta ti i-ar oferii.

Daca pentru el reprezinti o prioritate atunci acesta este un semn ca el este persoana potrivita. Daca alege sa petreaca timpul mai mult cu prietenii decat cu tine atunci ai putea incepe sa iti pui un semn de intrebare.

Urmareste daca in discutiile purtate iubitul tau vorbeste doar despre el sau vede un viitor in doi. Daca el are grija sa te includa mereu in planurile lui pentru viitor atunci cu siguranta pentru el reprezinti o prioritate.

Urmareste aceste mici aspecte si incearca sa iti dai seama daca te afli in relatia potrivita.