Dupa cum stim, in viata apar lucruri neprevazute si chiar dificile insa este foarte important cum invatam sa trecem peste, cum ne incarcam bateriile dupa o zi cu multe intamplari mai putin placute si cum ne mobilizam astfel incat sa mergem mai departe si  sa gandim pozitiv mai ales ca marea majoritate a problemelor au mereu o rezolvare.

Ei bine, exista cateva metode super usoare prin care ne putem incarca de energie pozitiva chiar si in zilele mai putin usoare sau placute din viata noastra.

De multe ori avem tendinta de a ne plange de tot felul de lucruri care nu ne convin. Oamenii au tendinta de a se plange fie din lipsa banilor, fie din cauza faptului ca nu au timp sau chiar din pricina faptului ca au pus cateva kilograme in plus, aspecte care le ofera o stare negativa in majoritatea timpului. Ceea ce trebuie sa invatam este faptul ca trebuie sa facem unele modificari in gandirea si in comportamentul nostru tocmai pentru ca aceste lucruri au de fapt o rezolvare si sunt minore in comparatie cu alte probleme mult mai grave cu care se confrunta foarte multi oameni.

O alta modalitate prin care putem sa ne umplem de energie pozitiva este sa petrecem timp cu noi insine sau chiar cu natura atunci cand avem mai mult timp la dispozitie. Spre exemplu in zilele de weekend poti alege sa faci o plimbare in natura, departe de agitatia cotidiana, sa asculti ciripitul pasarelelor, sa privesti copacii sau chiar sa iti bei cafeaua sub razele soarelui care parca ne mangaie cu privirea.

De asemenea, oamenii langa care ne petrecem marea majoritate a timpului ne influenteaza starea de spirit, astfel ca atunci cand iti alegii prietenii sau amici ar trebui sa fii atenta la acest aspect atunci cand iti doresti sa ai mereu o stare de bine indiferent ca te relaxezi, lucrezi sau povestesti cu cel mai bun prieten.