Dimineata este momentul cheie pentru a ne simti perfect pe tot parcursul zilei, motiv pentru care ar trebui sa tinem cont de cateva aspecte importante atunci cand vrem ca totul sa mearga asa cum ne dorim.

Pentru inceput, chiar dupa primele minute de cand ne-am trezit ar trebui fara doar si poate sa deschid geamul larg pentru ca aerul rece si curat sa ne patrunda in toata casa. In acest mod vom reusi sa ne improspatam toata casa dar si sa ne invioram mult mai repede si mai usor.

Nu iti amana niciodata alarma deoarece risti sa adormi din nou si sa nu mai reusesti sa iti duci la bun sfarsit toate lucrurile pe care ti le-ai propus sa le termini in acea zi. Mai mult de atat, ai putea fi suprins insa adormind la loc te poti trezi mult mai obosit decat prima data cand te-ai trezit atunci cand alarma a sunat.

Incepe-ti ziua asa cum iti place. In timp ce te pregatesti sa pleci la locul de munca poti incerca sa iti pui muzica preferata, poti asculta radioul preferat sau te poti trezi chiar cu 5 minute mai devreme pentru a citi cateva pagini din cartea preferata.

Dimineata este momentul ideal pentru a face cateva minute de exericitii fizice care sa te energizeze si sa te invioreze inca de la primele ore.

Fa-ti o cafea buna sau un ceai aromat si gandeste-te la toate lucrurile pe care trebuie sa le rezolvi cu prioritate in acea zi. Fa-ti cateva notite pentru a nu uita nimic important iar seara bifeaza tot ceea ce ai reusit sa termini cu success.

Nu uita ca ai nevoie de vitaminizare si nutrienti esentiali chiar de dimineata. Pregatest-ti un mic dejun gustos, rapid si sanatos deoarece prima masa a zilei este si cea mai importanta.