Multe femei din lumea intreaga afirma faptul ca au renuntat sa mai fie feminine fie din cauza faptului ca au fost axate sa devina o femeie independenta si de suces, fie din cauza faptului ca au devenit mame iar acest lucru le-au acaparat tot timpul disponibil sau chiar din dorinta de a deveni mai puternice dupa o casnicie esuata.

Ei bine, orice obstacol aparut in calea noastra trebuie depasit cu multa incredere si stapanire de sine. O atitudine feminina trebuie sa reiasa atat din comportamentul nostru cat si din imaginea pe care o afisam in fiecare zi.

Printre cele mai utile sfaturi pe care trebuie sa le urmam pentru a emana feminitate si pentru a va simti implinite se numara:

Ai grija de tine. Nu uita sa iti aloci timpul necesar pentru ingrijirea ta zilnica. Unghiile ingrijite, parul curat si tenul lumios sunt doar cateva dintre aspectele de care trebuie sa ti cont.

Un machiaj simplu e cel mai potrivit mod prin care sa iti scoti in evidenta cele mai frumoase trasaturi.

Da-i voie partenerului de langa tine sa fie intr-adevar barbat si nu incerca sa preiei mereu controlul asupra situatiei.

Hainele largi nu sunt o solutie atunci cand vrei sa te simti femeie. Pentru serile in oras alege o rochie eleganta care sa iti puna in evidenta formele.

Accepta-te asa cum esti, dar fa sacrificii ca sa arati cat mai bine. Cateva exercitii fizice zilnice si o dieta corespunzatoare te vor ajuta sa te mentii in forma chiar si o data cu trecerea anilor.

Ai grija la gesturile si pozitia corplui. Capul si privirea inainte sunt cu siguranta doua dintre elementele de care ai nevoie pentru a emana respect fata de cei din jur.

O femeie incruntata si cu o stare de spirit negativa nu e ceea ce un barbat cauta sa pastreze langa el. Zambeste si gandeste mereu pozitiv, chiar si cele mai grele incercari au rezolvare.