Adesea suntem tentate sa folosim tot felul de produse cosmetice de care nu avem nevoie pentru realizarea unui machiaj simplu de zi, lucru deloc benefic pentru tenul nostru care nu are nevoie sa fie incarcat mai ales pe timpul intregii zilei.

Mai mult de atat, in aceasta perioada tenul nostru are nevoie si sa respire, motiv pentru care ar trebui sa fim mult mai atente la produsele folosite. Esential ar fi sa avem si zile in care nu aplicam astfel de produse pe fata pentru ca tenul sa se refaca.

Pentru inceput, ar trebui sa tinem cont de faptul ca tenul are nevoie de o hidratare intensa, in special daca acesta este un ten foarte uscat. In sezonul racoros ar fi bine sa folosim o crema speciala care hidrateaza in profunzime.

Un fond de ten cu o acoperire medie este perfect pentru un machiaj de zi. Tine cont de nuanta pielii tale si ai grija sa nu folosesti aceeasi nuanta ca in sezonul de vara deoarece risti ca diferenta de nuanta sa fie mult prea vizibila si sa aiba un aspect neplacut.

Un mascara care sa iti alungeasca genele si sa iti puna in vedere nuanta ochilor este perfecta atunci cand alegi un machiaj simplu si delicat.

Nici un gel sau creion de sprancene nu ar trebui sa iti lipseasca atunci cand nu te afli printre norocoasele care au niste gene perfecte si nuantate.

De asemenea, un anticearcan te-ar putea ajuta atunci cand esti foarte obosita si vrei sa maschezi perfect acest lucru.

Tot ceea ce mai ai nevoie este un ruj in nuante maronii sau un balsam hidratant de buze.

Foloseste doar aceste simple produse si vei observa ca vei obtine un machiaj foarte simplu care iti va pune perfect in evidenta trasaturile si zambetul. Nu uita ca simplitatea  este frumoasa.