biblioteca in studentie

Biblioteca, locul ideal pentru forta creatoare, carti delicioase si prietenii pe viata

Traim in epoca digitala, intr-o lume in care tehnologia ne-a acaparat majoritatea timpului. Citim carti online, avem relatii intarite pe retelele de socializare si ne hranim cu informatii nefolositoare pentru trup si suflet. Aceste lucruri se pot schimba intr-un loc prielnic pentru toate generatiile, dar in special pentru studentii dornici de a fructifica fiecare secunda din viata lor.Desi semestrele sunt bine structurate, stim cu totii cat suflet punem noi studentii, pe sarbatorile de iarna, venirea lui Mos Craciun, dar si cafelele lungi care au mai mult gust odata cu sosirea anotimpului calduros. Astfel ca, minutele se transforma in ore, orele in saptamani si in acest fel suntem nevoiti sa recuperam din nou in timpul sesiunii, materia care s-a scurs pe langa noi, si noi pe langa ea. De aceea, biblioteca e un loc oportun unde sa iti petreci timpul cand te afli in aceasta situatie.

Inca de la intrare, cadrul ambiental iti ofera increderea de care ai nevoie in fiecare dimineata pentru a putea digera cu placere teancul de carti pregatit cu multa grija. Linistea din salile de lectura iti inunda fiecare particica a corpului si scoate la iveala inspiratia de care ai nevoie pe parcursul intregii zile.

Pe langa toate acestea, cu siguranta ca fiecare biblioteca se mandreste cu o vasta colectie de carti, articole si tratate pe gustul fiecarui cititor. Desigur ca, in pauzele de la studiul propriu-zis, poti experimenta aroma artei, istoriei medievale sau alte domenii atractive, numai bune pentru relaxare. As zice, cu cat mai prafuite, cu atat mai acaparante, pentru o binemeritata calatorie in timp.

De asemenea, biblioteca uneste personalitati din toate domeniile de activitate. Este locul in care poti intalni cei mai frumosi oameni din diferite colturi ale tarii, cu orizonturi largi, deschisi spre conversatii lungi si dornici de cunoastere. Ba mai mult, este locul unde se pot naste cele mai frumoase prietenii de lunga durata.

Eu am ales sa merg la biblioteca. Tu ai facut asta?