barbatii inseala

 

Intrebarea pe care o aud cel mai des atat in grupurile de prieteni cat si in mass-media, intrebare care a atins mereu interesul femeilor de pretutindeni. Faptul ca barbatii insala, este oare regula sau exceptia? Tind sa cred ca nu e regula, ci exceptie a exceptiei.

 Scopul acestui articol nu e de a ironiza specia barbateasca, ci de a te face sa intelegi, ca tu esti cea care iti poti raspunde la aceasta intrebare de fiecare data cand apare o urma de indoiala, fara ca eu sa iti ofer raspunsuri clasice de care cu siguranta nu ai nevoie.

Poate ca pana in acest moment te-ai intarit singura, ti-ai promis ca va fi ultima data cand il vei ierta, ti-ai sters singura lacrimile si ai incercat sa crezi ca el se va schimba. Ei bine, nu vreau sa iti distrug sperantele, insa cei care se schimba sunt foarte putini. Nu pentru ca nu pot, ci pentru ca ei stiu ca tu ii vei ierta din nou… si nu-mi spune ca nu o vei face, fiinca daca ai facut-o o singura data, cu siguranta vei repeta acelasi lucru la nesfarsit. Cat timp esti dispusa sa lungesti acest lucru si cat timp mai poti sa te minti singura?

Desigur ca o data cu iertarea si stima ta de sine a scazut, si realizezi de ce? Cred ca inteleg foarte bine…te-ai simtit folosita. E ca si cum eu ar trebui sa impart ciocolata in jumatate, ceea ce e total neplacut. Incepi sa iti pierzi interesul si increderea in tine, sa decazi fizic si psihic.

Ei bine, ceea ce vreau sa spun este ca tu esti regizorul. Poti schimba totul acum sau poti continua cu acelasi deznodamant tragic. Poti savura acelasi vin sec sau poti alege unul dulce, poti aprinde o alta tigara, sau o poti fuma la nesfarsit pe aceeasi.

It’s up to you!