Femeie, tu sa porti mereu niste tocuri inalte. Ai intelege la propriu si probabil te-ai plange de strazile sufocate de gropi si durerile de glezne care iti incomodeaza chiar si zambetul sters de pe fata luminata. De aceasta data insa, eu vorbesc despre standarde, priviri de anslamblu si noi orizonturi.

E timpul sa-ti stergi lacrimile, sa te ridici din genunchi si sa te incalti cu noii pantofi. Uita de cei vechi si prafuiti, da-i uitarii si lasa loc unora noi. Nu-i sterge de praf  asa cum o faceai odata…nu-i depozita intr-un loc retras gandindu-te ca ii vei mai incalta vreodata. Fii puternica si arunca-i definitiv, pentru ca doar in acest fel vei putea sa faci loc altora noi, mai frumosi si cu siguranta mai buni.Opteaza pentru pantofii care iti ofera stabilitate, uita de tocurile incomode si nesigure pentru ca in acest fel vei putea trece usor peste toate abisurile aparute in fata de-a lungul vietii.

Tinde spre  o culoare vie, care sa se potriveasca fericirii si bucuriei pe care tu o emani insa, nu te pacali alegand o culoare tipatoare care sa atraga privirile celor din jur. Alege o culoare care sa te multumeasca pe tine, sa te reprezinte si pe care sa ii porti cu placere de fiecare data.

Tu trebuie sa alegi un pantof de calitate. Nu te grabi sa-i cumperi pe cei  ieftini doar pentru ca-i poti obtine mai usor. Ai rabdare si asteapta ceea ce e mai bun.

I-as spune POVESTEA PANTOFULUI, insa cred ca e mai potrivit sa o numesc LECTIE DE VIATA. Ca atare, la fel cum ne alegem pantofii pe care vrem sa-i purtam, la fel ne alegem si perechea care sa ne fie alaturi o viata intreaga. Gandeste-te la ceea ce iti doresti cu adevarat, da-ti o noua sansa, uita de trecut si bucura-te de prezent. Ridica-te atunci cand ai cazut, sterge-ti urmele de regret si deschide usa doar celor pe care ii doresti in viata ta. Nu te lasa influentata de cei din jurul tau…tu doar ghideaza-te dupa propriile simturi.

E timpul sa-ti incalti pantofii, femeie!