Familia reprezinta cea mai importanta latura a vietii, fiind oaza de liniste in care ne putem refugia in fiecare seara, dupa o lunga si agitata zi petrecuta la locul de munca.

Viata de familie implica timp si atentie, insa exista numeroase modalitati prin care puteti sa va distrati atat alaturi de cei mici cat si impreuna cu cei mai mari membri ai familiei.

Seara, reprezinta un moment prielnic pentru a pregati masa impreuna. Preparati cina alaturi de cei dragi, fiti creativi in alegerea unor mese sanatoase si aveti grija sa-i includeti si pe cei mici in aceasta activitate pe care o puteti transforma intr-una relaxanta si distractiva.

Curatenia de la sfarsitul saptamanii trebuie sa se realizeze in familie. Impartiti fiecarui membru cateva sarcini astfel incat sa lucrati rapid si eficient ca o adevarata echipa.

Pregatiti impreuna deserturi delicioase. Cu siguranta ca aceasta activitate va fi pe placul copiilor. Pegatiti ingredientele si dati drumul la cuptor, e timpul ca stomacelul sa zburde de bucurie.

Povestiti pe rand, cum a decurs ziua pentru fiecare dintre voi. Fiti atenti la ce spun cei din jur si oferiti atentie deplina fiecarui membru in parte.

Vizionati o comedie savuroasa impreuna sau chiar un desen animat care sa destinda atmosfera.

Realizati diferite activitati de weekend. O plimbarea in parc sau o drumetie in mijlocul naturii poate fi solutia excelenta pentru o zi de Duminica perfecta.

Acordati timp pentru distractie in familie. Pregatiti cateva joculete care sa va mentina concentrati pentru cateva ore si in acelasi timp sa va si relaxeze.

Mergeti la teatru sau cinematograf. O piesa la teatrul de papusi sau un film animat cu siguranta va fi pe placul tuturor copiilor.

Faceti poze in cele mai importante momente ale vietii. Pastrati vie amintirea celor mai frumoase clipe alaturi de cei dragi, de care sa va amintiti cu drag cand le veti vizualiza peste ani si ani.