Desi traim intr-o lume in care ambalajul conteaza mai mult decat continutul, o lume absorbita de superficialitate, un univers al mastilor in care zambetele sincere s-au pierdut in valtoarea vietii, continui sa cred in schimbare, cu speranta ca intre voi, dragele mele, mai exista femei sensibile, naturale si pline de viata care nu traiesc dupa reviste si show-uri televizate.

Suntem generatia femeilor de plastic, ne ghidam dupa trenduri, si incercam sa fim copii fidele ale persoanelor pe care le urmarim cu ardoare pe retelele de socializare.Alegem mereu doar haine scumpe, dar avem inimile ieftine. Ne imbracam dupa ultima moda, dar avem conceptii inapoiate.

Ne mascam chipurile cu produse costisitoare incercand sa astupam mereu micile imperfectiuni, insa uitam ca oamenii ne privesc in acelasi fel.

Punem pret pe vacantele de lux si uitam ca adevarata fericire e data de momentele petrecute cu cei dragi…ne construim case mult prea mari, pentru sufletele noastre mici.

Ne-am transformat in roboti si am uitat complet ca adevarata fericire se afla in lucrurile mici. E timpul sa te opresti, sa facem o introsfectie a sufletului pentru cateva momente.

Ei bine, iata ca, nu conteaza ceasul pe care il porti, daca iti faci singura timp pentru lucrurile care conteaza cu adevarat, nu conteaza ce telefon detii, daca atunci cand il folosesti  o faci cu persoanele dragi din viata ta, si e foarte putin important rujul pe care il asortezi, daca acesta iti ofera zambetul sincer pe care il porti in fiecare zi.

Invata sa te iubesti, creaza-ti standarde inalte, nu-ti modela aspectul fizic si nu-ti schimba moralitatea doar pentru a impresiona pe cei din jur. Pune accentul pe calitate, nu pe cantitate. Redescopera-te si reinventeaza-ti propria personalitate iar in acest fel vei capta iubirea celor din jur!

,,Femeia frumoasa place ochiului, femeia blanda place inimii. Prima este o adevarata bijuterie, dar a doua este o comoara.” – Napoleon Bonaparte