In ultimul timp marea majoritate dintre noi, in special cei dupa varsta de 25, 30 de ani, am inceput sa fim mult mai interesati de o cariera stralucita si un viitor care sa ne asigure un confort financiar si am uitat de foarte multe lucruri care conteaza cu adevarat.

Iata doar cateva din greselile pe care le facem zilnic fara sa ne mai dam seama.

De cele mai multe ori ne incepem dimineata morocanosi fie din cauza faptului ca ne simtim obositi, fie din cauza faptului ca nu am dormit suficient sau chiar din cauza gandului ca incepem o noua saptamana la locul de munca, fara sa ne gandim si la beneficiile pe care le avem prin prisma faptului ca ne-am trezit si suntem apti de munca.

Suntem nemultumiti de lucrurile mai putin placute din viata noastra si astfel ca avem mereu o energie negativa. Cert este ca multi dintre noi au uitat sa se mai bucure de lucrurile marunte din viata lor si au uitat sa fie cu adevarat fericiti.

In goana dupa progres financiar ai uitat cu adevarat sa ai grija de tine si de cei dragi. Ai uitat poate sa iti mai acorzi timp doar pentru tine, sa te relaxezi, sa iti savurezi cu adevarat cafeaua de dimineata fara sa te mai gandesti la grijile si problemele cu care te confrunti si poate nu ti-ai mai facut timp nici pentru oamenii care conteaza cu adevarat pentru tine, aspect pe care desi nu il constientizezi cu siguranta te frustreaza pe interior.

Nici echilibrul din viata noastra parca nu mai exista atunci cand uitam de ceea ce ne face cu adevarat fericiti, astfel ca, daca faci parte din cei nemultumiti zilnic de viata lor, ar trebui sa te opresti o clipa, sa te uiti in jurul tau si sa realizezi cat de norocos esti de viata pe care o ai.