Sa uitam de toti si de toate, sa ne scufundam in iubire, sa ne lasam purtati de mirosul umed al diminetii si sa ne sorbim din priviri ca si cum ar fi pentru ultima data.

Sa ne trezim dimineata impreuna, sa te joci cu buclele mele nepieptanate, sa-ti imbrac camasa sifonata iar apoi sa pregatim cafeaua impreuna. Sa fie o cafea dulce, pe care sa o bem pe iarba umeda din fata casei. Sa lasam razele soarelui sa ne imbratiseze cu putere, sa ne privim cu dor si sa ne pierdem in dulceata timpului petrecut in doi.Sa gatim impreuna, sa-mi vezi stangacia atunci cand incerc sa-ti pregatesc clatitele preferate. Sa observi cum uit sa adaug toate ingredientele necesare atunci cand esti in preajma mea, cum ma murdaresc cu ciocolata, iar eu sa ma bucur atunci cand razi cu pofta de fiecare data cand fac asta.

Sa fie o zi de weekend, de care sa ne bucuram din plin. Sa nu pierdem o zi intreaga, ea sa ne piarda pe noi, astfel incat Universul sa se opreasca in loc pentru un moment, pentru a avea timp sa facem tot ceea ce ne dorim.

Sa vizionam aceleasi filme la care ne uitam mereu in astfel de momente, chiar daca deja stim scenariul pe de rost. Sa le savuram ca si cum ar fi pentru prima data…sa ne transpunem in pielea personajelor si sa traim aceleasi emotii puternice.

Seara, sa iesim pe balansoarul din fata casei si sa bem acelasi vin pe care il degustam mereu in astfel de momente. E un vin vechi, la fel de vechi ca amintirile despre care povestim cu dor de fiecare data…dar in acelasi timp e un vin dulce, atat de dulce ca emotiile pe care tu mi le transmiti, iar eu le simt mereu la fel, acum, aici si pentru totdeauna.