Vine o zi in care iti vei da seama ca ai obosit sa cauti perfectiunea in persoana de alaturi. Vine o zi in care vei renunta la toate capriciile din trecut, in care nu-ti vei dori nimic mai mult, decat persoana alaturi de care sufletul tau sa se bucure de liniste si pace interioara.

Ai trait prea mult in trecut, ai lasat usi deschise celor care s-au grabit sa plece si le-ai inchis celor care erau gata sa astepte o vesnicie. Ai suferit prea mult pentru oamenii indiferenti si ai varsat prea multe lacrimi pentru cei care ti-au ranit sufletul, lasandu-te singura in intunericul orbit de temeri si remuscari.

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

E timpul sa te opresti din ceea ce iti macina intreaga fiinta, sa dai totul uitarii, sa ridici capul sus si sa te bucuri de viata ta. Nu lasa trecutul sa-si puna amprenta asupra chipului tau fragil, si nu lasa oamenii sa-ti intunece privirea calda. Sterge-ti lacrimile, si invata sa te ridici de una singura. Uita de fricile care iti inunda trecutul, bucura-te de prezent si creeaza-ti un nou viitor.

Vine o zi, in care iti vei da seama ca nu mai cauti barbatul perfect, cauti persoana care sa se muleze perfect inimii tale. Barbatia nu se masoara in numarul femeilor pe care acesta le-a avut, ci in numarul femeilor pe care acesta a reusit sa le faca sa-l iubeasca, sau mai bine spus…sa le iubeasca.

Barbatia nu consta in lucrurile scumpe pe care el ti le pune la dispozitie, ci in sentimentele pe care acesta le poate oferi.

Barbat e cel care te va invata sa iubesti cu adevarat, te va ridica atunci cand ai cazut, te va ajuta sa-ti infrunti neputintele, si nu va incerca niciodata sa te schimbe.

Acea zi e mai aproape decat ai crezut. Ridica-te, sterge urmele trecutului, si lasa-te purtata de prezent. Deschide-ti sufletul in fata celor care au nevoie cu adevarat de tine si inchide definitiv usa celor te-au calcat in picioare. Nu-ti fie frica sa te bucuri din nou de iubire, si nu te intoarce niciodata in greselile din trecut.

 

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});