Poate nu stiai insa oamenii pe care ii ai in jurul tau sunt cei care in mod voluntar sau involuntar iti influenteaza deciziile si comportamentul.

Desi avem tendinta de a nega acest lucru si de argumenta faptul ca suntem persoane puternice care nu pot fi influentate, ei bine ar trebui sa constientizezi faptul ca toti oamenii sunt vulnerabili si mai devreme sau mai tarziu tind sa desprinda anumite comportamente asemenea celor din jur.

Ar trebui sa stii faptul ca daca incerci sa ai in jurul tau doar oameni pozitivi vei avea mereu o dispozitie buna. O buna dispozitie inseamna cu siguranta o zi prospera in care vei reusi sa iti indeplinesti toate scopurile.

Mai mult de atat, o atitudine pozitiva inseamna de la inceput mult mai multe sanse de realizare a tuturor task-urilor pe care le ai de indeplinit in fiecare zi, atat la locul de munca cat si acasa.

O stare de bine se resimte mereu indiferent de locul in care te afli si desi nu stiai, starea de bine este cea care ii ofera creierului tau certitudinea ca totul se va desfasura asa cum tu iti doresti, motiv pentru care ar trebui sa tii cont atunci cand iti alegi cei mai buni prieteni.

Pe langa toate acestea, starea psihica este cea care ne influenteaza si starea fizica, lucru de care ar trebui sa tii cont daca iti doresti ca totul sa functioneze asa cum iti doresti.

O stare de bine inseamna mereu o minte limpede, lucru care iti permite sa te focusezi asupra lucrurilor pe care le consideri cu adevarat importante pentru tine.

Gandeste-te bine si usor, usor, incearca sa te indepartezi de prietenii toxici care nu fac altceva decat sa te stoarca de energie si iti transmita si tie o stare negativa, lucru deloc placut atat fizic cat si psihic.